Neal Grossman – Despre experiete apropriate de moarte (NDE)

Retrospectiva reprezintă unul din cele mai profund transformatoare aspecte ale experiențelor din apropierea morții. Această retrospectivă panoramică tridimensională a tuturor evenimentelor semnificative din viața subiectului poate fi considerată o formă condensată de psihoterapie. Dr. Raymond Moody a denumit-o: “psihoterapie la minut”. Cu toate că imaginile vizuale sunt incredibil de vii și reale dar instantanee, toți care le-au experimentat sunt de acord că nu au durat mai mult de o singură clipă pământească. Persoana retrăiește emoțiile și sentimentele asociate cu imaginile pe care le vede. Neal Grossman și Steven Fanning, amândoi profesori emeriți la UIC (University of Illinois at Chicago) au colaborat pentru a dezvolta și co-preda un curs la Colegiul de Onoare numit “Istoria și filozofia misticismului”.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Raymond A. Moody se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite