Neal Grossman – Despre experiete apropriate de moarte (NDE)

Retrospectiva reprezintă unul din cele mai profund transformatoare aspecte ale experiențelor din apropierea morții. Această retrospectivă panoramică tridimensională a tuturor evenimentelor semnificative din viața subiectului poate fi considerată o formă condensată de psihoterapie. Dr. Raymond Moody a denumit-o: “psihoterapie la minut”. Cu toate că imaginile vizuale sunt incredibil de vii și reale dar instantanee, toți care le-au experimentat sunt de acord că nu au durat mai mult de o singură clipă pământească. Persoana retrăiește emoțiile și sentimentele asociate cu imaginile pe care le vede. Neal Grossman și Steven Fanning, amândoi profesori emeriți la UIC (University of Illinois at Chicago) au colaborat pentru a dezvolta și co-preda un curs la Colegiul de Onoare numit “Istoria și filozofia misticismului”.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Raymond A. Moody se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)