Neal Barnard – Alimentele sanatoase pentru creier

Dr. Barnard a condus numeroase studii de cercetare care investigheaza efectele dietei asupra diabetului zaharat, greutatii corporale si durerii cronice, incluzand un studiu revolutionar al interventiilor dietetice in diabetul de tip 2, finantat de National Institutes of Health. Dr. Barnard a autorizat peste 70 de publicații științifice, precum și 17 cărți. În calitate de președinte al Comitetului Medicilor, dr. Barnard conduce programe care pledează pentru medicină preventivă, nutriție bună și standarde etice superioare în cercetare. El a găzduit trei programe de televiziune PBS cu privire la nutriție și sănătate și este frecvent invitat de programe de știri pentru a discuta aspecte legate de nutriție și cercetare. Inițial, din Fargo, Dakota de Nord, dr. Barnard a primit diploma de masterat la Universitatea de Medicină din George Washington și și-a terminat rezidența la aceeași instituție. El a practicat la Spitalul Sf. Vincent din New York, înainte de a se întoarce la Washington pentru a înființa Comitetul Medicilor.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Julieanna Hever se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Hiromi Shinya se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Greger se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Scott Jurek se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup