Neal Barnard – Alimentele sanatoase pentru creier

Dr. Barnard a condus numeroase studii de cercetare care investigheaza efectele dietei asupra diabetului zaharat, greutatii corporale si durerii cronice, incluzand un studiu revolutionar al interventiilor dietetice in diabetul de tip 2, finantat de National Institutes of Health. Dr. Barnard a autorizat peste 70 de publicații științifice, precum și 17 cărți. În calitate de președinte al Comitetului Medicilor, dr. Barnard conduce programe care pledează pentru medicină preventivă, nutriție bună și standarde etice superioare în cercetare. El a găzduit trei programe de televiziune PBS cu privire la nutriție și sănătate și este frecvent invitat de programe de știri pentru a discuta aspecte legate de nutriție și cercetare. Inițial, din Fargo, Dakota de Nord, dr. Barnard a primit diploma de masterat la Universitatea de Medicină din George Washington și și-a terminat rezidența la aceeași instituție. El a practicat la Spitalul Sf. Vincent din New York, înainte de a se întoarce la Washington pentru a înființa Comitetul Medicilor.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Julieanna Hever se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Hiromi Shinya se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Greger se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Scott Jurek se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. (mai multe aici...)