Nassim Haramain – Teoria unificarii campului

NASSIM HARAMEIN - Teoria Unificării Câmpului

Dacă nu sunteţi familiarizați cu lucrările minunate ale lui Nassim Haramein, pregătiţi-vă pentru o extraordinară odisee în hiperspaţiu şi dincolo de el. Încă din copilărie, de la vârsta de 9 ani, Nassim Haramein a pus bazele teoriei hiperdimensionale unificate a materiei şi energiei, pe care a denumit-o ulterior „Universul Holofractografic” (univers de holograme, având la bază fractali). Nassim și-a petrecut toată viața cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică, cosmologie, mecanică cuantică, biologie și chimie, la antropologie şi civilizaţii antice.

Vezi online cu traducere:

PRIMA PARTE DIN PRIMUL DVD

A DOUA PARTE DIN PRIMUL DVD

https://www.dailymotion.com/video/x5kpy58

 

PRIMA PARTE DIN DVD-ul 2

https://dai.ly/x5kpyte

 

A II-A PARTE , DIN DVD-ul 2 

 

 Prima PARTE DIN DVD-ul 3 

https://dai.ly/x5kw7ck

PARTEA A II-A DIN DVD-ul 3 

https://dai.ly/x5kx2g5

 

PRIMA PARTE DIN DVD-ul 4 

 

PARTEA A II-A DIN DVD-ul 4 

https://dai.ly/x5kx2qj

PARTEA A III – A DIN DVD-ul 4 (ULTIMA PARTE)

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.