Nassim Haramain – Teoria unificarii campului

NASSIM HARAMEIN - Teoria Unificării Câmpului

Dacă nu sunteţi familiarizați cu lucrările minunate ale lui Nassim Haramein, pregătiţi-vă pentru o extraordinară odisee în hiperspaţiu şi dincolo de el. Încă din copilărie, de la vârsta de 9 ani, Nassim Haramein a pus bazele teoriei hiperdimensionale unificate a materiei şi energiei, pe care a denumit-o ulterior „Universul Holofractografic” (univers de holograme, având la bază fractali). Nassim și-a petrecut toată viața cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică, cosmologie, mecanică cuantică, biologie și chimie, la antropologie şi civilizaţii antice.

Vezi online cu traducere:

PRIMA PARTE DIN PRIMUL DVD

A DOUA PARTE DIN PRIMUL DVD

https://www.dailymotion.com/video/x5kpy58

 

PRIMA PARTE DIN DVD-ul 2

https://dai.ly/x5kpyte

 

A II-A PARTE , DIN DVD-ul 2 

 

 Prima PARTE DIN DVD-ul 3 

https://dai.ly/x5kw7ck

PARTEA A II-A DIN DVD-ul 3 

https://dai.ly/x5kx2g5

 

PRIMA PARTE DIN DVD-ul 4 

 

PARTEA A II-A DIN DVD-ul 4 

https://dai.ly/x5kx2qj

PARTEA A III – A DIN DVD-ul 4 (ULTIMA PARTE)


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite