Nancy Etcoff – Oamenii anxiosi pot fi fericiti?

Nancy Etcoff este psiholog și cercetător la Universitatea Harvard. Etcoff a menținut o practică privată în psihologie și a predat cursuri despre minte, creier, comportament și estetică la Harvard Medical School. Psihologul evoluționist Nancy Etcoff explorează impactul pe care anxietatea îl poate avea asupra fericirii.

Vezi online cu traducere:

 

Cercetătorul în ştiinţele cognitive Nancy Etcoff analizează fericirea, modurile în care încercăm să o atingem şi să o sporim, felul în care nu este îngrădită de circumstanţele reale şi efectul ei surprinzător asupra corpurilor noastre.


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup