Mooji – O Invitatie la Libertate

Mooji este un discipol direct al lui Sri Harilal Poonja, renumitul maestrul Advaita, sau Papaji, așa cum îl numesc discipolii săi. În 1987, o întâlnire întâmplătoare cu un mistic creștin a fost una care i-a schimbat viața în totalitate lui Mooji. El l-a adus, prin rugăciune, să experimenteze în mod direct Divinitatea interioră. Într-o perioadă scurtă de timp, el a experimentat o schimbare radicală în conștiință, atât de profundă, încât din exterior el părea să fie o persoană cu totul diferită, pentru multe persoane care îl cunoșteau. Pe măsură ce conștiința sa spirituală se trezea, a început o transformare interioară profundă, care s-a manifestat sub forma multor experiențe miraculoase și intuiții mistice. El a simțit o puternică schimbare în viața sa, care a adus cu ea o dorință profundă de a abandona complet voinței divine. La scurt timp după aceea, el s-a oprit din predat, și-a părăsit casa și a început o viață simplă, linistită și de abandoanre în fața voinței lui Dumnezeu, care se manifesta în mod spontan în el. O mare pace a intrat în ființa sa, și a rămas așa de atunci.

Vezi online cu traducere:

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.