Mooji – O Invitatie la Libertate

Mooji este un discipol direct al lui Sri Harilal Poonja, renumitul maestrul Advaita, sau Papaji, așa cum îl numesc discipolii săi. În 1987, o întâlnire întâmplătoare cu un mistic creștin a fost una care i-a schimbat viața în totalitate lui Mooji. El l-a adus, prin rugăciune, să experimenteze în mod direct Divinitatea interioră. Într-o perioadă scurtă de timp, el a experimentat o schimbare radicală în conștiință, atât de profundă, încât din exterior el părea să fie o persoană cu totul diferită, pentru multe persoane care îl cunoșteau. Pe măsură ce conștiința sa spirituală se trezea, a început o transformare interioară profundă, care s-a manifestat sub forma multor experiențe miraculoase și intuiții mistice. El a simțit o puternică schimbare în viața sa, care a adus cu ea o dorință profundă de a abandona complet voinței divine. La scurt timp după aceea, el s-a oprit din predat, și-a părăsit casa și a început o viață simplă, linistită și de abandoanre în fața voinței lui Dumnezeu, care se manifesta în mod spontan în el. O mare pace a intrat în ființa sa, și a rămas așa de atunci.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite