Mooji – O Invitatie la Libertate

Mooji este un discipol direct al lui Sri Harilal Poonja, renumitul maestrul Advaita, sau Papaji, așa cum îl numesc discipolii săi. În 1987, o întâlnire întâmplătoare cu un mistic creștin a fost una care i-a schimbat viața în totalitate lui Mooji. El l-a adus, prin rugăciune, să experimenteze în mod direct Divinitatea interioră. Într-o perioadă scurtă de timp, el a experimentat o schimbare radicală în conștiință, atât de profundă, încât din exterior el părea să fie o persoană cu totul diferită, pentru multe persoane care îl cunoșteau. Pe măsură ce conștiința sa spirituală se trezea, a început o transformare interioară profundă, care s-a manifestat sub forma multor experiențe miraculoase și intuiții mistice. El a simțit o puternică schimbare în viața sa, care a adus cu ea o dorință profundă de a abandona complet voinței divine. La scurt timp după aceea, el s-a oprit din predat, și-a părăsit casa și a început o viață simplă, linistită și de abandoanre în fața voinței lui Dumnezeu, care se manifesta în mod spontan în el. O mare pace a intrat în ființa sa, și a rămas așa de atunci.

Vezi online cu traducere:


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


cevanou

Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.