Mooji – Descatuseaza-ti inima (Maiestria de a nu sti nimica)

mooji_biography_new

Maiestria de a nu sti nimica. Pentru ca numai in o asemenea stare exista pacea care este acolo, atat de recomfortanta, atat de deplina, multuminta, suficient de multumita pentru a ramane nemiscata. Cum sa iesi din acest vis, visul in stare de veghe si visul din somn ? Visul, adica imagistica creatiei , imagistica vortei vitale, imagistica existentei.

Mooji în mod spontan a împărtășit acest Satsang într-o seară și a cerut să fie pus pe youtube în zilele următoare. Mooji recomandă cu căldură acest Satsang. În cuvintele sale:

“Vezi tu, asta poți s-o consideri ca cea mai importantă discuție pe care o poate avea o ființă umană. Dar numai dacă este înțeleasă. Numai dacă este înțeleasă, și dacă este cuprinsă de inima ta, iar atunci este cel mai profund lucru pe care îl vei auzi în existența umană.”

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1059692546785

 
Cartile lui Mooji se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite