Mojji – Descatuseaza-ti inima (Maiestria de a nu sti nimica)

mooji_biography_new

Maiestria de a nu sti nimica. Pentru ca numai in o asemenea stare exista pacea care este acolo, atat de recomfortanta, atat de deplina, multuminta, suficient de multumita pentru a ramane nemiscata. Cum sa iesi din acest vis, visul in stare de veghe si visul din somn ? Visul, adica imagistica creatiei , imagistica vortei vitale, imagistica existentei.

Mooji în mod spontan a împărtășit acest Satsang într-o seară și a cerut să fie pus pe youtube în zilele următoare. Mooji recomandă cu căldură acest Satsang. În cuvintele sale:

“Vezi tu, asta poți s-o consideri ca cea mai importantă discuție pe care o poate avea o ființă umană. Dar numai dacă este înțeleasă. Numai dacă este înțeleasă, și dacă este cuprinsă de inima ta, iar atunci este cel mai profund lucru pe care îl vei auzi în existența umană.”

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1059692546785

 
Cartile lui Mooji se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.