Mintea, explicata – Visele

Cand visam, suntem altcineva. Forte obscure ce scapa adesea stiintei controleaza subconstientul nostru. Cand suntem framantati, visele ne urmaresc pentru ca mintea noastra trebuie sa-si recapte echilibrul, constientul trebuie sa descarce in subconstient emotii acumulate.

Momentele de visare pot sa apara si de 5-6 ori in timpul noptii, in timpul acelei parti profunde a somnului. Visul ajuta la regenerarea celulelor nervoase, dar si la odihnirea mintii. Ele sunt calea spre cunoasterea sinelui profund.

Interpretarile viselor se pot codifica in functie de simbolurile continute: caractere (oameni, animale, figuri mitice sau fantastice). Insusi visatorul nu este codificat separat, ci in functie de interactiunea cu celelalte simboluri. Dorintele, nevoile, emotiile si sentimentele exprimate in vise pot fi simboluri ale unora reale sau echivalente ale acestora si pot fi atat de factura fizica, cat si psihica.

Aparitia animalelor in vise transmite informatii despre caracterul nostru sau al unor oameni apropiati, trasaturi pe care nu le observam sau pe care nu le acceptam.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Sigmund Freud se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui C.G. Jung se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclamele alea enervante. Am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite