Michio Kaku – Cum Stiinta ar putea dovedi existenta lui Dumnezeu

Dr. Michio Kaku este una dintre cele mai recunoscute figuri în știința din lume. Este o autoritate recunoscută internațional în două domenii cheie. Primul este teoria câmpurilor unificate a lui Einstein, pe care Dr. Kaku încearcă să o completeze. Cealaltă este de a prezice tendințele care afectează afacerile, medicamentele, finanțele și modul nostru de viață, pe baza celor mai recente cercetări în știință. El a scris patru bestselleruri din New York Times: Viitorul umanității, Viitorul minții, fizica viitorului și fizica imposibilului. Toate locurile de top obținute pe listele de best-seller-uri din New York Times, Amazon și Barnes & Noble, și cartea cu copertină hard, nr. 1, din țară pentru The Future of The Mind. Kaku are peste 3 milioane de fani pe Facebook și mult peste jumătate de milion de oameni îi urmăresc tweeturile pe Twitter.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Michio Kaku se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Vrei să mă ajuti cu ceva? Daca da, in primul rand ma bucur că simti să daruiesti. Ajută acest blog să ramâna deschis si făra reclame. Am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor.


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite