Michael Beckwith – Sa constientizam

Când împrejurările şi situaţiile ne apasă, singura cale prin care le putem depăşi este să conştientizăm. Pentru a începe cu adevărat să puneţi întrebări pertinente, cu conştiinţa că această Prezenţă Universală şi legea ei vor răspunde la orice. Deci, dacă vă aflaţi într-o situaţie care vă apasă şi vă întrebaţi: „Ce încearcă să apară în viaţa mea? Ce dar aş putea împărtăşi? Care este scopul meu? De ce sunt aici?“, nu doar ,,Cum pot să-mi plătesc chiria? Cum pot opri durerea?”, Universul va răspunde la aceste întrebări într-o limbă şi într-un mod pe care le veţi putea înţelege.

Vor fi sugestii interioare, impulsuri intuitive, bobarnace, semne, simboluri, o grămadă. Vor vorbi pe limba sufletului şi a inimii individului. Problema este că atunci când oamenii se află în situaţii dificile, pun întrebări neinteresante. Ei spun: „Ce s-a întâmplat? Cine e de vină? De ce eu?” Acestea sunt întrebările demotivante; Universul va răspunde şi la acestea. Va etala baza de date a experienţei umane şi va spune că v-aţi născut pentru calea greşită sau pentru cea dreaptă, ori c-a fost, că n-a fost. Vă va oferi o mulţime de scuze.

Dar dacă puneţi o întrebare pertinentă, veţi primi un răspuns care să vă ridice deasupra mundanului. Este vorba despre întrebare, sinceritatea ei şi apoi despre abilitatea şi dorinţa de a asculta, de a fi cu adevărat deschis. Acolo este esenţa. Dacă un individ este în închisoare, dacă un individ este întemniţat, dintr-un anumit motiv, în propria sa minte, pentru ceva din trecut – nu contează. Odată ce întrebi cu sinceritate, Universul va răspunde. Aşa funcţionează. Şi calea noastră o reprezintă dragostea, bunătatea, compasiunea şi slujirea.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Michael Beckwith se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.