Michael A. Singer – Fiecare clipa este o experienta spirituala

OPRAH: In ce mă priveşte, aş vrea să fiu capabilă să mă conectez la acel lăcaş al sufletului, prin care curge puterea lui Dumnezeu. Cum începem să facem asta pentru noi?

MICHAEL SINGER: Tot ce trebuie să faci este să ajungi să înţelegi că fiecare clipă din viaţa ta este o experienţă spirituală, şi ştiu că ştiţi asta, aşa-i?

OPRAH: Da, ştiu. De aceea suntem la Super Soul Sunday.

MICHAEL: Şi motivul pentru care devine o experienţă spirituală este că aţi înţeles că provocaţi majoritatea problemelor cu care vă confruntaţi, prin reacţiile mentale. Zi după zi, aveţi dreptul să alegeţi să nu faceţi asta. Puteţi merge în continuare la serviciu, puteţi avea grijă de copii, doar că vă îndepărtaţi de dezordinea creată de minte prin amplificarea, accentuarea şi exagerarea a ceea ce se întâmplă.

OPRAH: Apoi ce trebuie să facem? Să ne bazăm pe ce ne spune această conştientizare?

MICHAEL: Când vei scăpa de bruiajul minţii, vei ajunge într-un lăcaş al tăcerii, pentru că asta e acolo: tăcere.

OPRAH: E linişte, linişte.

MICHAEL: Din experienţa mea, de acum poţi să-ţi examinezi realitatea şi vei şti ce ai de făcut.

OPRAH: Da. Cred că până la urmă ceea ce căutăm cu toţii, chiar şi când nu ştim ce, fiindcă atunci când întrebi pe cineva „Ce vrei?”, va spune că fericire. Dar, de fapt, nu căutăm libertate?

MICHAEL: Da. Căutăm o bunăstare absolută, iar asta înseamnă libertatea. Corect?

OPRAH: Asta înseamnă, da!

MICHAEL: Şi ce e frumos e că adevărata libertate este eliberare de tine, nu eliberare pentru tine.

 
Cartile lui Michael A. Singer se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.