Mesia (Serial Netflix) – A doua venire a lui Iisus

Chiar în prima zi din 2020 Netflix anunță lansarea unui nou serial – ”Messiah”. Creat de Michael Petroni (The Book Thief), regizat de James McTeigue (V for Vendetta) și Kate Woods (Rectify), serialul este un thriller care explorează puterea influenței și credința în era social media.

Atunci când ofițerul CIA Eva Geller (Michelle Monaghan) descoperă informații despre un bărbat (Mehdi Dehbi) care a acaparat atenția la nivel internațional prin acte de perturbare, ea începe o investigație pentru a-i descoperi originea. În același timp, el continuă să atragă adepți care suțin că poate să facă minuni, iar presa din toată lumea este din ce în ce mai fascinată de personalitatea lui carismatică. Geller trebuie să descopere dacă el este cu adevărat o entitate divină sau un șarlatan capabil să zguduie ordinea geopolitică a lumii.

Pe măsură ce povestea continuă, se dezvăluie perspectivele mai multor personaje: un agent secret israelian (Tomer Sisley), un pastor texan (John Ortiz) și fiica sa (Stefania LaVie Owen), un refugiat palestinian (Sayyid El Alami) și jurnalista (Jane Adams) care scrie despre subiect.

Din distribuția serialului fac parte și Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi, Dermot Mulroney și Beau Bridges.

Potrivit celor mai recente cercetări medico-legale, Iisus așa ar fi arătat, cel mai probabil, un chip cu pielea închisă la culoare, aspră, și păr cârlionțat. Foarte departe de imaginea populară cu care ne-am obișnuit, acel chip cu pielea albă, ochi albaștri și păr blond, pe care îl întâlnim în artă, iar in serialul netflix sa incercat aproprierea de realitate. Se mai precizeaza in serial ca tatal lui Iisus este un soldat al imperiului roman (ben Pandira) deci crestin, iar mama era evreica, se mai precizeaza ca Iisus avea un frate.

Vezi trailer la serial cu traducere:

Serialul se poate vedea cu traducere la adresa – https://bit.ly/35jCwvi


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite