Memoria Apei – Istoricul descoperirilor stintificeÎn 1980 medicul imunolog Jacques Benveniste a afirmat că a descoperit că apa poate să-și amintească proprietățile unor molecule cu care a fost în contact chiar și atunci când aceasta nu mai sunt acolo. Teoria sa uimitoare a născut în rândul celor din domeniu și din domeniile conexe o controversă uriașă. Deoarece descoperirea ar fi provocat o revoluție în medicină, validitatea muncii sale a fost pusă la îndoială apoi a fost respins din comunitatea științifică. După moartea lui Jacques Benveniste, medicul Luc Montagnier (laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 2008) s-a gândit să reia cercetările privind memoria apei.

Profesorul Luc Montagnier spune că aplicațiile memoriei apei în boli precum scleroza multiplă, Alzheimer și Parkinson sunt extraordinare iar descoperirea contestă abordarea medicală curentă atât în termeni de diagnostic cât și în ceea ce privește terapia – corpul uman fiind compus din apă în procent mediu de peste 60% – la adulți (la naștere fiind de 75%).

“Trebuie să fim foarte atenți cum ne structurăm apa, pentru că noi suntem principalii actori și principalii structuranți ai apei din celulele noastre, prin cum gândim, prin cum ne alimentăm, prin ceea ce facem în fiecare clipă, inclusiv prin cum respirăm și ce respirăm.” – lector univ. dr. Mihaela Gheorghiu

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1059679963873

 
Cartile lui Masaru Emoto se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Grup Whatsapp whatsapp