Mehran T. Keshe – Studiul si aprofundarea sufletului

Crearea si relaționarea sufletului

”În tehologia spaţială, noi învăţăm ceva foarte fundamental. În tehnologia plasmatică noi ne întoarcem, noi mergem spre esenţa creaţiei, noi mergem spre înţelegerea creaţiei. Ce am înţeles, ce nu am înţeles? Am spus că noi creem sufletul, că sufletul este creat. În acest proces, prin trecerea prin emoţional şi condiţionarea mediului, duce la manifestarea fizicalităţii.

Întorceti-vă la lecţiile Fundaţiei Keshe. La plasmă. Noi radiem ca şi magnetic. Astfel că în locul interacţiunii cu mediul, noi manifestăm ceea ce se vede ca şi fizicalitate. Pe de altă parte, noi vorbim despre ce este gravitaţionalul, ceea ce înseamnă de fapt, întoarcerea la esenţă. Ceea ce nu este o întoarcere obişnuită. Deci, utilizând gravitaţia, putem merge la esenţă, la origine, în funcţie de putere.

Interpretaţi această cunoaştere înapoi spre margine. Acum vedeţi frumuseţea cunoaşterii date. Prin furnizarea câmpurilor, dăm fizicalitate manifestării. Facem la fel şi aici. Am plecat de la suflet prin emoţii, spre manifestarea fizicalităţii.

Acum, dacă aţi înţeles cum lucrează sistemul MaGrav şi cum mereu există un gravitaţional împotriva magneticului, care este mai puternic; deci tot ceea ce trebuie să înţeleagă omul, este cum să o inverseze, cum să-şi folosească fizicalitatea, ca prin emoţional să ajungă la suflet. Şi apoi puteţi lua acest suflet oriunde.

Plasmă unui cupru rămâne cupru, indiferent unde o duceţi. Masa atomică este la fel. Aşa va fi şi cu fizicalitatea omului în raport cu mediul acesteia şi funcţie de esenţa sufletului lui.
Acum înţelegeţi despre ce a fost vorba în lecţiile din ultimele săptămâni. Acum înţelegeţi de ce şi cum v-am predat gansul, plasma şi celelalte, iar unii oameni le-au explicat şi definit în propriul lor mod.

Nu este vorba că este greşit; este frumos, deoarece asta este ceea ce ei înţeleg şi fiecare înţelegere, nu contează că este greşită pt noi, îi aduce o sămânţă de cunoaştere omului care înţelege după propriul lui nivel. Deci, unde se află greșala?

Acum înţelegeţi unde ţintim. Ce înseamnă, de ce trebuie să studiem existenţa propriului nostru suflet? Deoarece reprezintă cheia existenţei noastre în întreg Universul. Noi călătorim cu nava spaţială în grup. Noi ajungem la destinaţie. Cine doreşte să stea, se poate adapta la mediu. Cine vrea să meargă la următoarea staţie, poate continua şi atunci ei devin manifestarea propriei existențe în noua locaţie. Dar problema este că trebuie să înţelegeţi diferitele metode ale transportului, diferite metode de a face lucruri, diferite metode de a furniza lucruri.

Voi sunteţi cei ce aveţi succes la emoţiile voastre şi nimeni altcineva. Şi voi sunteţi cei ce trebuie să înţelegeţi existenţa propriei fizicalități, că emoţia mediului şi a sufletului vostru au creat fizicalitate actuală şi cum vă puteţi întoarce să o schimbaţi. Voi sunteţi cei ce trebuie să înţelegeţi că nu aveţi nevoie de fizicalitate pt a fi capabili să existaţi. Voi sunteţi cei ce trebuie să înţelegeţi că există o structură a sufletului şi dacă vă pierdeţi un braţ într-un accident, cum să-l puteţi crea instantaneu. Este încorporat în el.

Este aşa cum am spus. În plasmă este hidrogen, dar aici aveţi cuprul. Nu înseamnă că cuprul nu există. Cuprul există încă în câmpul de puterea plasmei hidrogenului, dar la nivelul hidrogenului se manifestă el însuşi ca o entitate a mediului. Deci puteţi. Deci este esenţă cea pe care ar trebui să fiţi capabili să o faceţi dacă puteţi înţelege propria creaţie şi prin emoţie să vă atingeți sufletul.

Nu este nimic magic. Iar toţi cei ce nu înţeleg, nu înseamnă că nu au ……. cu cât interacţionează mai mult, cu atât vă înţelegeţi mai mult emoţia şi cu atât sunteţi mai aproape de a găsi calea către suflet. Şi asta este treaba noastră.

Voi sunteţi gansuri. Am folosit gansuri şi am văzut interacţiune câmpurilor. Întregul urmează acelaşi model. Voi o numiţi plasmă, voi o numiţi gans sau stare materială. Sunt toate la fel. Sunt toate transformarea şi transportarea câmpurilor. Nimic altceva. Nu există nimic magic de care să vă fie teamă.

Noi vedem oameni care vin la Fundaţie şi spun: “Nu putem face ceea ce am crezut că putem face şi am vrea să facem altceva.” Asta este bine. Înseamnă că asta aţi înţeles. Poate că informaţia pe care o duceţi, pe care aţi înţeles-o şi care este depozitată în ARN, ADN sau suflet, este acolo pt a vă ilumina copilul în viitor, să mergeţi la următorul nivel şi să înţeleageți Comunitatea Universală.

Frumuseţea cu această tehnologie, este că noi nu ne aşteptăm că toată lumea să fie în spaţiu mâine dimineaţă. Noi le permitem tuturor celor ce înţeleg şi au înţeles, să meargă la nivelul următor prin propria lor alegere, nu la alegerea noastră.

Plecatul în spaţiu, în adâncul spaţiului, fără a înţelege structura şi funcţionarea sufletului, a emoţiei şi fizicalităţii, este ca şi cum aţi sări din turnul Eiffel fără paraşută, sperând să supravietuiți.”

 

Structura Sufletului Omului

”Vreau să vă învăţ ceva nou. Este atât de frumos, încât dacă înţelegeţi, atingeţi sufletul creaţiei. Sufletul omului are o structură. Dacă omul va înţelege structura sufletului, va ajunge la orice dimensiune din lumea creaţiei.

În ultimii doi ani v-a fost frică de cunoaştere sau aţi fost ţinuţi deoparte de a afla unde se află sufletul vostru, iar acum când ştiţi că creierul se află în centrul fizicalităţii, am să va învăţ ceva nou.

Sufletul însăşi are o structură interioară care este în înţelegere şi conexiune cu restul organului (n.p. creierul) care este reprezentat de totalitatea sufletelor din Univers.

Când mergeţi în Centrul Sacru al Sufletului, el nu are gen, dar este acolo pentru a facilita propria existenţă, de a crea confort pentru toate celelalte suflete din structura interacţiunii acestuia, fie ele interne sau externe. Sufletul omului este centrul creaţiei, iar structura acestuia este la fel ca şi a corpului din fizicalitate.

El are condiţii de mediu prin care comunică, el are medii prin care recepţionează, cum sunt urechile. El are medii în care analizează ceea ce este necesar să fie şi trebuie să fie şi unde să meargă pentrut a avea o anumită putere. La fel, are un ”creier”, aşa cum îl numiţi voi în fizicalitatea omului. Deci, ceea ce trebuie să înţelegeţi este că el prezintă o structură a câmpurilor care se prezintă în fizicalitate ca şi creierul omului.

Probabil, acum omul poate înţelege de ce fiecare parte a creierului acestuia are diferite funcţii, deoarece el reflectă funcţionarea internă a funcţionarii sufletului însuşi în comunicarea din interiorul structurii sufletului omului. Apoi când atingeţi interiorul sacru al sufletului, veţi descoperi că aţi atins esenţa creaţiei. Aceasta este o cale lungă, lungă faţă de prezenta înţelegere a omului. Dar, cei ce sunt înţelepţi, o înţeleg, deoarece de asta mergeţi la suflet, deoarece interacţiunea cu fizicalitatea se află în structura sufletului cu totalitatea creaţiei.

Acum înţelegi că, chiar şi sufletul are o structură. Acum înţelegeţi modul cum îşi manifestă propria structura în dimensiunea fizicalităţii acestei planete în timp ce permite asta pentru a garanta supravieţuirea entităţii. Dar, de fapt, îşi păstrează propria funcţionare a totalităţii din el însuşi.

Apoi înţelegi aşa cum am spus, de ce aveţi urechi şi plămâni şi controlul acestora în creier. El îşi transferă interacţiunile câmpurilor într-o manifestare fizică pe care voi o numiţi creier. Acest nivel de control este dincolo de înţelegere.

La nivelul fizic care este cel mai de jos nivel; acestea se transformă în controlul braţelor, a picioarelor şi în fizicalitatea omului în multe feluri. În alte dimensiuni, este în interacţiune, comunicare şi conexiune cu fiecare suflet al entităţii din structura Universului.

Dacă reuşiţi să înţelegeţi munca şi interiorul sacru al sufletului omului, atunci vă puteţi manifesta pe voi înşivă în orice dimensiune, în orice loc. Puţini oameni au reuşit asta.

Dar scopul nostru este să vă învăţăm TOTALITATEA. Apoi nu mai aveţi nevoie de nici un avion sau navete spaţiale, deoarece vă puteţi transmuta pe voi înşivă la puterea mediului în care doriţi să fiţi, să va manifestaţi pe voi înşivă în acel mediu şi în acel moment de timp.

Sufletul, în mişcarea lui de încetinire, conform cu ceea ce are în structură, crează şi se manifestă pe el însuşi sub forma creierului omului. Dar trebuie să înţelegeţi că nu aceasta este forma lui. Creierul omului, structura creierului, este indicată de ceea ce mediul acesta permite din puterea câmpului sufletului să se manifeste şi nu este forma şi structura sufletului din corpul omului.

Binecuvântaţi sunt cei ce înţeleg. Deoarece dacă aţi înţeles sensul a ceea ce v-a fost spus, aţi descoperit pasajul prin Univers, unde nu există timp şi dimensiune. Şi această este potrivirea cu pasajele din Univers. Noi coboram prin aceste pasaje pentru a vedea, pentru a auzi. Şi când auzim plânsul unui suflet, acesta fiind sufletul acestei planete, noi răspundem.

Al 2-lea război mondial şi cel anterior au fost pentru a ne aduce în acest punct de a schimba cursul, deoarece omul a creat prea multă suferinţă pentru el însuşi. Când cineva din familie suferă, înteaga familie suferă. Când este război şi conflict şi oamenii suferă, întreaga umanitate suferă.

Când pescuiţi/vânați la modul greşit şi-i răniţi pe atât de mulţi şi distrugeţi atât de mult, noi auzim zgomotul şi vocea şi plânsul şi trebuie să-l învăţăm pe om să nu mai pescuiască ca să nu mai facă rău peştilor.

De asta vi s-a spus să va opriţi. Vi s-a spus să învăţaţi să utilizaţi să ajungeţi la esenţa înţelegerii, la esenţa ciclului hrănirii prin GANS (n.p. câmpurile magravs specifice fiecărui element esențial de care organismul omului are nevoie pentru a funcționa, alimenta cu energie, reproduce, repara) ca să opriţi omorurile. Nu doar a oamenilor, ci şi a animalelor și-a plantelor. Noi trebuie să hrănim în masă şi să ucidem (n.p. părți meschine din noi) în masă pentru a putea să construim.”

 

Cartea Sufletului

Aşa cum mulţi dintre voi ştiu, care au fost apropiaţi Fundaţiei Keshe, eu întotdeauna am spus: „Atunci când omul este gata, eu voi scrie ultima carte, care este ”Sufletul Omului”. Dar, datorită cererilor membrilor Consiliului Universal şi ca urmare a întâlnirii de noaptea trecută a echipei de sprijin a Consiliului Universal, scrierea cărții a început.

Asta înseamnă că Omul a atins punctul critic pentru a se maturiza. Eu întotdeauna am spus că, cartea „Sufletul Omului” va fi scrisă. Câţiva oameni din fundal au trecut prin toate lecţiile unde s-a vorbit despre suflet, de la începuturi, pentru a pune totul împreună pentru atunci când cartea este gata. Dar, diferenţa este că eu m-am gândit de această dată şi au fost de acord membrii Consiliului Universal şi echipa de sprijin a Consiliului Universal, ca titlul cărţii va fi ales de Om.

Şi va fi pentru prima dată când toate rasele şi limbile vor scrie împreună adevărul despre propria creaţie, că: VIAŢA OMULUI ÎNCEPE CU SUFLETUL OMULUI.

Realitatea este foarte simplă. Eu am antrenat patru suflete cunoscuţi ca Mozani. Să ducă învăţăturile cu ei înşişi pe întreagă planetă. Cel mai probabil, niciodată nu-i veţi şti pe toţi sau nu va trebui să-i ştiţi pe unii dintre ei.

În ultimele 6 săptămâni ei au fost învăţaţi suficient pentru a şti care sunt paşii lor şi acum au devenit următoarea generaţie pentru a arăta omului cum să permită sufletului să se eleveze şi cum să permită sufletului să devină întruchiparea Omului în spaţiu.

Învăţarea sufletului omului să fie creatorul fizicalităţii omului a ajuns la sfârşit. Cum se va chema, va fi decis de către totalitatea oamenilor care o vor scrie. Cum vor fi învăţaţi, de la ce vârstă, depinde de cum va fi povestită de către oameni.

Aşa cum am spus, misiunea mea este încheiată atunci când omul înţelege funcţionarea sufletului şi ajungem la punctul final. Misterul înţelegerii sufletului omului, neştiind că sufletul omului se află în centrul creierului omului, în interiorul omului, a fost înţelepciunea a ceea ce noi numim talente ascunse. Acum se ştie unde este, ştie cum să-l folosească, înţelege cum poate călători în întreg Universul fără a ucide un alt om sau animal sau altă fiinţă, ci prin accesarea Sufletului Universal al Universului.

Animalele sunt animale (n.p. vii). Sufletele împărtăşesc câmpuri (n.p. indiferent că este vorba de un animal sau de sufletul omului), astfel încât să se simtă confortabil şi veşnice. Acum noi înţelegem asta. Aşa cum am spus, misiunea mea este mai mult sau mai puţină finalizată. Am antrenat 4 oameni care în timp, vă vor învăţa pe voi toţi. Este datoria voastră să înţelegeţi că ei nu au vreo poziţie mai înaltă decât a voastră, ci că au cunoaştere de împărtăşit cu voi.

Sufletul omului este creat din câmpurile Universului de un ordin mai înalt decât cele ale fizicalităţii omului şi de aici provine înţelepciune acestuia. Şi asta este de acum încolo ceea ce ne aşteptăm: ca umanitatea să treacă la acţiune şi să stea corect, în timp ce-şi utilizează sufletul pentru a eleva umanitatea şi cu ea să eleveze planeta şi să călătorească în adâncurile Universului.

Noi i-am numit pe Mozani, fraţii noştri, deoarece transferă cunoaşterea noastră în spaţiu. Noi suntem toţi fraţi în acest Univers, nu doar pe această planetă. Şi în acest proces, noi stăm fermi pe învăţare atât timp cât facilităţile pentru învăţare sunt disponibile şi atât timp cât omul există pentru a învăţa mai multe.

Deci, cei dintre voi care doriţi să participaţi la scrierea în Consiliul Universal la ceea ce eu numesc „Penelul adevărului despre Creaţia Omului”, acum se află în mâinile omului.

ESTE PENTRU PRIMA DATĂ CÂND COLECTIV, ÎNTREAGA RASĂ UMANĂ SE RIDICĂ DEASUPRA PROPRIEI CREAŢII. În acest fel, nu mai există profeţi şi nimeni nu mai poate pretinde nimic. În acest fel, noi împărtăşim corect cunoastera noi învăţăm corect şi deoarece ne înţelegem limba unii altora, la nivelul sufletului omului, ne vom comporta bine şi corect.

Deci, aşa cum am spus, cartea „Sufletul Omului”, scrierea acesteia de către om ca o singură rasă, a început de ieri. Să vedem ce face omul şi cum poate el explica propria lui creaţie, propria lui … ceea ce el a creat ca şi copii şi ei devin parte a sufletului Universului.

Dacă doriţi să vă alăturaţi să scrieţi cartea, deoarece ea este scrisă de membrii Consiliului, cei dintre voi care sunteţi înţelepţi, ştiţi cum să intraţi în contact cu el şi să deveniţi parte a lui.

Noi vom publica aceste cărţi ca şi cărţi cu coperţi moi sau tari, direct pe reţeaua Fundaţiei Keshe. Vom deschide o pagină unde oricine, mai mult sau mai puţin pe Wikipedia, sau ceea ce numim Keshe Wiki pe pagina noastră wiki, astfel că voi toţi să adăugaţi la ea după cum este necesar, după cum trebuie să fie, după cum toţi înţelegem în diferite limbi. Deoarece, de această dată noi scriem Cartea Creaţiei, cum am ajuns să fim şi cum vom fi de acum încolo, acum când ştim că adevărul este în noi înşine.

Am văzut locuri în care se spune că ei sunt atei şi nu cred în Dumnezeu. Eu cred în Dumnezeu mai mult decât oricine altcineva, deoarece ştiu că DUMNEZEU ESTE SUFLETUL MEU.

Eu Sunt Creatorul Meu. Iar Creatorul Sufletului meu este Creatorul însuşi.

Alăturaţi-vă nouă, nu contează în ce limbă, pentru a scrie. Vom deschide un capitol în Keshe Wiki pentru scrierea „Cărţii Sufletului”. Toate învăţăturile mele vor fi ca un supliment, restul va fi scris de către Om.”

 

Sufletul Omului Este Perfect

”Şi astfel Omul trebuie să înceapă să aibă încredere în el însuşi. Această încredere i-a fost luată Omului, prin slăbiciunile credinţei lui şi în numele diferitelor religii. Acum că înţelegem, începem să o întărim, începem să o înţelegem şi să o dezvoltăm, şi înţelegem că noi suntem cauza Păcii, noi suntem cauza schimbării, datorită dorinţei noastre.

Cele două puncte la care m-am referit anterior, necunoscând că Sufletul Omului este centrul creaţiei Omului, şi că Omul trebuie să se încreadă în Sufletul lui pentru a fi corect, de acestea s-a abuzat în trecut. Însă acum, deoarece cunoaşteţi acestea, le înţelegeţi, nu mai este necesar să fiţi abuzaţi, nu mai permiteţi abuzul, deoarece trebuie să fie corect cu mine.

Dacă este corect cu mine, ca eu să-l servesc şi să-i ofer necondiţionat, atunci eu nu mai am nici o problemă ca ei să facă ce vor cu ea. Chiar şi dacă vor să o utilizeze într-un mod greşit, se va dovedi că va fi calea corectă.

Am făcut Omul în imaginea Mea. Care este imaginea Sufletului Omului manifestată de Om. Dar trebuie să mergeţi un pas mai departe. Am făcut Sufletul în imaginea mea. Ceea ce înseamnă că Sufletul Omului este imaginea Sufletului Creatorului. Cum poate o fiinţă atât de perfectă să facă ceva greşit? Asta este ceea ce trebuie să înţelegeţi.

În lecţia de săptămâna trecută şi de dinainte am explicat că imaginea voastră, Sufletul vostru, prin ceea ce a manifestat, prin fizicalitatea lui, este preţuit la fel în dimensiunea Creatorului. Deoarece Sufletul Creatorului, în dimensiune, în transformare, conduce la crearea fizicalităţii Sufletelor. Deci Sufletul Omului este imaginea Sufletului Creatorului, iar în dimensiunea fizicalităţii la puterea Sufletului.

Apoi când se dimensionalizează în stare materială, sau stare vizuală, el devine corpul Omului. Deci nu există nici o defecţiune cu fizicalitatea Creatorului. Chiar dacă filtrele mele pot face ca să pară aşa. Fiecare dintre noi este parte a Creatorului. Fiecare din noi este perfect în atribuţiile Creatorului. Noi suntem cei ce am decis să punem ceva între Suflet şi manifestarea acestuia în fizicalitate.

Dacă Sufletul Creatorului este atât de perfect, dacă a creat un Suflet atât de perfect cum este Sufletul Omului, este datoria Omului să-l urmeze pentru ca fizcalitatea să nu dea greş. Şi atunci înţelegem cum Pacea şi Liniştea există în întreg Universul. Datorită frumuseţii câmpurilor, a puterii acestora, şi înţelegerii funcţionarii Creaţiei.”


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite