Mehran T. Keshe – Plamanii si Inima sunt o pompa a Creierului

Înțelegeți cum funcționează și care este structura creierului… Atunci când respirați, voi permiteți unei anumite cantități de energie să fie absorbită de plămâni. Structura plămânilor este un sistem multiplu pentru controlul nu doar al aerului, ci și al cantității de energie care este luată de către creier și de suflet (unde se află poziționat sufletul în corpul omlui?).

Plămânii sunt o pompă a creierului. Sunt o pompă a sufletului. Aerul este conectat cu structura aminoacidului creierului omului.

Ritmul respirației în conjuncție cu ritmul inimii, crează o condiție ca creierul omului să absoarbă energie din mediul ce-l înconjoară.

Până acum nu s-a înțeles cum funcționează creierul fără nici un vas de sânge. Acum înțelegeți.

Ritmul inimii care este parte a alimentării fizicalității emoției omului în conjuncție cu colectorul energiei din mediu, care sunt plămânii omului, crează o structură de pompare pentru creier, pentru a fi capabil să absoarbă energie din mediul în care trăiește.

Inima bate, plămânii se extind și se contractă; ei crează un câmp de extracție și de alimentare, în care creierul este ca o pompă. În acest fel, creierul nostru, fără circulația nici unui vas de sânge, primește energie.

De aceea când inima se oprește, creierul se oprește. Deoarece inima și plămânii sunt parte a unei perechi pentru care sufletul și creierul sunt cealaltă parte. Când una se oprește, cealaltă nu mai obține nimic ca să poată da. Iar sufletul primește confirmarea sfârșitului existenței și ia o nouă poziție, deoarece companionul care-l hrănea nu mai există deloc. El caută noi dimensiuni. De aceea când muriți, sufletul caută noi dimensiuni. Deoarece colaboratorul acestuia, cel care schimba energia fizică în nivelul energetic al sufletului, care este creierul omului, nu mai există deloc.

Trebuie să înțelegeți că plămânii și inima nu sunt doar pompe de lichid (sau aer). Ele sunt controloarele pompelor de câmpuri pentru că atunci când se contractă și extinde, ele crează absorbția de energie din mediu spre creierul și spre sufletul omului.

Dacă nu aveți contracții sau reduceri și creșteri ale inimii și filtrarea respirației, creierul nu va funcționa (moarte), deoarece acestea (contracțiile) sunt câmpurile duble ale creierului și ale sufletului.

Noi am spus că aveți nevoie de Calciu pentru a fi sămânța creierului omului. Apoi am explicat că Calciul provine din craniu. Și în acest proces, venind din craniul omului, el coboară conform cu energia care vine din afară în interiorul corpului omului din mediul acestuia.

De fiecare dată când vă auziți inima când se contractă, sau vă auziți respirația, nu este doar un zgomot fizic; este variația câmpului magnetic și gravitațional pe care acestea le crează, care sunt ca și absorbția energiei în creierul omului și eliminarea a ceea ce creierul nu are nevoie, prin plămânii și prin sângele omului.

De aceea nu avem celule de sânge, nu avem celule de respirat, deoarece o plasmă ia totalitatea din mediul acesteia.

Noi trebuie să rescriem toate cărțile medicale!

De acum înainte, când faceți creioane antidurere, utilizați direct gansul, faceți creioane cu gans. Rolul creioanelor cu gans este de alcalinizare. Dacă aveți (pH) 8,3, veți avea 9,3. Motivul se poate subânțelege, deoarece creionul cu gans absoarbe unele câmpuri înapoi în el. Deci, eficiența lui este pentru alcalinitate, care este diferită (față de creioanele antidurere cu bobine).

Deci, cei care faceți penuri sănătate, faceți-le într-un mod ușor diferit. Înțelegeți cum funcționează și apoi prin conținutul (gansului) a ceea ce puneți în el, se mărește sau reduce ceea ce noi numim alcalinitatea.

Când faceți o unitate de respirat, când faceți o unitate de apă (cupa vieții), când faceți plasturi de sănătate, asigurați-vă că toate sunt acordate pe același nivel. Asta înseamnă că dacă faceți sistemul de respirat 80% ZnO și 20% Co2, apa de (gans) băut trebuie să fie la fel. Plasturii trebuie să fie la fel. Altfel, veți crea un conflict în câmpurile din corpul omului.

Deci când faceți un sistem pentru respirat, unul pentru băut și altul pentru condiționarea mediului înconjurător, trebuie să vă asigurați că toate sistemele sunt la fel de fin reglate. Faceți un singur Gans din acel amestec de Gansuri și alimentați totul.

Când faceți sistemul de respirat, aerul pe care îl respirați, datorită oxidului de zinc, transportă puterea emoțiilor omului, emoțiile, trăirile care ele însele alimentează sufletul omului. Nivele înalte care sunt necesare sufletului, sunt luate de către acesta atunci când emoțiile îl alimentează în mod corect.

Nu puteți să luați in mod continuu din suflet. Voi trebuie să alimentați sufletul. Este asemănător ploii de la suprafața planetei. Sufletul este o entitate vie; el are nevoie să fie alimentat.


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite