Mehran T. Keshe – Ordinea universala a crearii materiilor (Prima Carte A Dlui. Keshe)

Continuăm seria de informaţii legate de tehnologiile plasmatice Keshe, de această dată începem o serie de 4 filmuleţe (mulţumiri traducătorilor) care sunt o prezentare filmată a primei cărţi lansate de dl. Keshe în 2009, Ordinea Universală A Creării Materiilor (The Universal Order Of Creation Of Matters).

În această prezentare video împărţită pe patru părţi, dl. Keshe explică cum sunt create materiile în Univers, ce este antimateria şi materia întunecată, cum apare şi ce este gravitaţia, ce este cu masa atomului, ce este fuziunea nucleară din perspectiva noilor tehnologii plasmatice, cum apare mişcarea în Univers şi cum se formează lumina.

Dl. Keshe ne explică cum sunt create materiile în univers şi cum apare gravitaţia că rezultantă a interacţiunilor de câmpuri magneto-plasmatice.

De asemenea, ne explică de ce tehnologiile nucleare nu sunt soluţia pentru viitorul energetic al omenirii. El afirmă că inginerilor şi oamenilor de ştiinţă ai zilelor noastre, le lipsesc înţelegerea faptului că, în Univers, fuziunea sau fisiunea nucleară se petrece în prezenţa unor câmpuri magrav plasmatice. Noi în schimb, am rămas tot la forţă brută, încercăm să forţăm unirea atomilor prin metode brute, din această cauză nu suntem în stare să extragem maximum de energie din acceste procese nucleare.

Vizioneaza clipurile selectate cu traducere:

**

**

**

**

**

 


INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)