Mehran T. Keshe – Ce cauzeaza Rotatia planetei Pamant?

Un alt fenomen neexplicat dar acceptat zi de zi, îl reprezintă rotația planetei Pământ. Cum este creată și menținută rotația planetei Pământ? Ce cauzează și coordonează viteza ei constantă de rotație, indiferent unde se află planeta în sistemul ei solar?

Modul cum este creată și de ce anume, nu a fost niciodată explicat în trecut de către lumea științifică.

Existența celor două pmtics de forță independente (Fig. 1, câmpurile de forță M1 și M2 și Fig. 2, câmpurile de forță G1 și G2) de ambele părți ale miezului solid interior al planetei (Fig. 3), poate ajuta la explicarea următorului mister din lumea geofizicii, prin Teoria Keshe a “Principiului de rotație a planetei”.

Despre câmpurile magnetice se cunoaște că posedă câmpuri de forță care pot exercita presiune pe un obiect și sunt capabile să cauzeze mișcarea acestuia.

Existența, menținerea continuă și interacțiunea a două forțe ale pmtics dinamice (Fig. 1, câmpurile M1 și M2 și Fig. 2, câmpurile G1 și G2) de ambele părți ale miezului solid interior al planetei, oferă un răspuns parțial despre sursele câmpurilor care exercită forțe asupra miezului solid interior al planetei, forțe ce cauzează mișcarea acestuia.

S-a explicat că interacțiunea a două câmpuri magnetice dinamice, de ambele părți ale miezului solid interior, duce la crearea forțelor Magrav ale planetei. În același timp, interacțiunea acelorași câmpuri de forță magnetice din miezul solid interior al planetei, pune presiune magnetică și cauzează mișcarea acestuia (Fig. 3, câmpurile G1 și G2). În figura 3, G1 și G2 reprezintă efectul total și general al câmpurilor de forță Magnetic și Gravitațional al fiecărui miez din miezul solid interior.

Deoarece miezul solid interior reține materialele în miezul Caroline (Fig. 3) și materialele din miezul exterior sunt reținute de alte materii la limitele acestui miez (Fig. 3), aceste două miezuri se consideră că păstrează un volum/greutate de materii constant. Astfel, este posibil să acceptăm că câmpurile de forță magnetice create de fiecare miez vor fi constante, și că aceste câmpuri de forță magnetice vor fi menținute pe fiecare parte a miezului solid interior al planetei, pentru o lungă perioadă de timp (miliarde de ani).

Prin urmare, suma câmpurilor de forță magnetice exercitate asupra miezului metalic solid interior, de către ambele câmpuri magnetice de pe fiecare parte a miezului solid interior, va determina viteza de rotație a miezului solid al planetei.

Prin urmare, conform principiului vâscozității și frecării materiilor în interiorul planetei, viteza finală de rotație a întregii planete se consideră a fi datorată mișcării miezului solid interior al planetei, mișcare care este transportată la straturile exterioare ale planetei și care devine viteza de rotație finală a planetei.

Prin urmare, viteza mișcării de rotație a planetei este determinată de efectele interacțiunilor magnetice ale miezurilor interne asupra miezului solid interior al planetei, și în mare măsură această viteză de rotație este independentă de poziția planetei în propriul sistem solar, și de efectul general al forțelor Magravs externe, exercitate de alte planete și de steaua din centrul sistemului solar, asupra acesteia.

Deci, viteza de rotație de 24 de ore a Pământului este dictată în totalitate de efectul câmpurilor magnetice ale celorlalte miezuri asupra miezului solid interior al planetei, așa după cum s-a explicat și nu neapărat datorită oricăror alți factori.

Acest principiu al vitezei constante de rotație al obiectelor cerești, ar trebui să fie adevărat pentru toate corpurile cerești dinamice care sunt în posesia miezurilor dinamice termice centrale, iar această rotație este independentă de temperatura miezurilor interioare sau de temperatura straturilor exterioare și de mediul înconjurător ale acestor obiecte.

Prin teste de laborator, în reactoare similare constructiv cu miezurile interioare ale Pământului, noi am concluzionat că viteza de rotație a corpurilor cerești și a Materiilor, precum și intensitatea Magravs, sunt independente de temperatură.

Mișcarea de rotație a planetei este creată prin același principiu ca și mișcarea liniară din sistemul magnetic Japonez MagLev, cu diferența că datorită formei sferice a miezului solid interior al planetei (Fig. 3), mișcarea creată în acest caz va fi una de rotație (12) și nu una liniară. Putem considera că acesta este un principiu universal.


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite