Meditatii zilnice cu Krishnamurti – Sentimentele ranesc

sobre-krishnamurti

Cum ar trebui sa actionam pentru a nu-i deranja pe ceilalti? Asta doriti sa aflati? Ma tem ca atunci nu ar trebui sa actionam deloc. Daca traiesti in totalitate, actiunile tale ar putea cauza probleme; dar ce este mai important, aflarea adevarului sau a nu-i deranja pe altii?

Asta pare atat de simplu, dar este greu de raspuns. De ce vrei sa respecti sentimentele altor oameni si punctul lor de vedere?

Ti-e frica de a avea propriile sentimente ranite, de a-ti schimba punctul de vedere?

Daca oamenii au opinii care difera de a ta, puteti afla daca acestea sunt adevarate doar ascultandu-i, intrebandu-i, deci venind in contact activ cu ei.

Si daca veti afla ca aceste opinii si sentimente nu sunt adevarate, descoperirea poate cauza perturbari pentru cei care le pretuiesc.

Atunci ce trebuie sa faceti? Ar trebui sa va conformati acestora, sa faceti un compromis cu ei, pentru a nu va rani prietenii?

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest serviciu funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat!