Meditatii zilnice cu Krishnamurti – Inlatura barierele

krishnamurti3

Cum sa asculti?

Tu vrei sa asculti influentat de proiectiile tale, prin proiectiile tale, prin ambitiile, dorintele, fricile si nelinistile tale, asculti doar ceea ce vrei sa auzi, doar ceea ce este satisfacator, ceea ce te face multumit, ceea ce-ti ofera confort, ceea ce pentru moment atenueaza suferinta ta?

Daca asculti influentat de fundalul dorintelor tale, evident ca asculti propria-ti voce, vocea propriilor tale dorinte.

Si mai exista o alta forma de ascultare?

Nu este important sa afli cum sa asculti, nu doar ceea ce se spune, ci totul – zgomotul strazii, cantecul pasarilor, zgomotul unui tramvai, agitatia marii, vocea sotului sau a sotiei tale, a prietenilor sau tipatul unui copil?

Ascultarea are importanta doar atunci cand cineva nu-si proiecteaza propriile dorinte in procesul de ascultare.

Poate cineva inlatura toate aceste ecrane prin care asculta, poate inlatura toate aceste bariere, pentru a asculta cu adevarat?

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.