Meditatii zilnice cu Krishnamurti – Inlatura barierele

krishnamurti3

Cum sa asculti?

Tu vrei sa asculti influentat de proiectiile tale, prin proiectiile tale, prin ambitiile, dorintele, fricile si nelinistile tale, asculti doar ceea ce vrei sa auzi, doar ceea ce este satisfacator, ceea ce te face multumit, ceea ce-ti ofera confort, ceea ce pentru moment atenueaza suferinta ta?

Daca asculti influentat de fundalul dorintelor tale, evident ca asculti propria-ti voce, vocea propriilor tale dorinte.

Si mai exista o alta forma de ascultare?

Nu este important sa afli cum sa asculti, nu doar ceea ce se spune, ci totul – zgomotul strazii, cantecul pasarilor, zgomotul unui tramvai, agitatia marii, vocea sotului sau a sotiei tale, a prietenilor sau tipatul unui copil?

Ascultarea are importanta doar atunci cand cineva nu-si proiecteaza propriile dorinte in procesul de ascultare.

Poate cineva inlatura toate aceste ecrane prin care asculta, poate inlatura toate aceste bariere, pentru a asculta cu adevarat?

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite