Meditatii zilnice cu Krishnamurti – Frica de moarte

sobre-krishnamurti

De ce iti este frica de moarte? Este oare, deoarece nu stii cum sa traiesti? Daca ai sti cum sa traiesti pe deplin, ti-ar fi frica de moarte?

Daca ai iubi arborii, apusul soarelui, pasarile, frunzele cazand, daca ai fost constient de oamenii inlacrimati, de oamenii saraci si ai simtit cu adevarat iubirea in inima ta, ti-ar fi frica de moarte?

Nu te lasa convins de mine, sa ne gandim la asta impreuna.

Tu nu traiesti cu bucurie, nu esti fericit, nu esti sensibil la lucruri, si din aceasta cauza te intrebi ce se va intampla atunci cand vei muri?

Viata pentru tine este durere, si astfel esti mult mai interesat de moarte.

Simti ca probabil nu vei fi fericit nici dupa moarte.

Dar asta este o problema imensa, extraordinara, si nu stiu daca vrei sa patrunzi in ea.

La urma urmei, frica este la baza a toate acestea – frica de moarte, frica de viata, frica de suferinta.

Daca nu poti intelege care este cauza fricii si sa fii liber de ea, atunci nu conteza foarte mult daca esti viu sau mort.

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite