Max Strom – Respirati pentru a va vindeca

Odată ce anxietatea, stresul și disfuncția somnului răsună peste tot pe globul, este timpul să ne uităm la motivele nescrise. Aceste provocări debilitante pot fi tratate în mod semnificativ cu zece-douăzeci de minute de exerciții de respirație pe zi. Max Strom, care a predat respirația timp de 20 de ani, își dezvăluie ideile despre puterea de vindecare a respirației. Max Strom învață transformarea personală, mindfulness și yoga la nivel mondial și este cunoscut pentru inspirația și impactul vieții elevilor săi. Metoda axei sale interne abordează aspectele interne ale vieții noastre și potențialul nostru de vindecare fizică și emoțională. Este autorul „A Life Worth Breathing” și, „Nu există aplicație pentru fericire”.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite