Matt Walker – Somnul este superputerea ta

Somnul este sistemul tău de susținere a vieții și cel mai bun efort al Mamei Natura spre nemurire, spune omul de știință din somn Matt Walker. În această scufundare profundă în știința somnului, Walker împărtășește lucrurile minunat de bune care se întâmplă când dormiți – și lucrurile alarmant de rele care se întâmplă când nu, atât pentru creierul dvs. cât și pentru corp. Aflați mai multe despre impactul somnului asupra învățării, memoriei, sistemului imunitar și chiar a codului dvs. genetic, precum și câteva sfaturi utile pentru obținerea unor ochi închisi.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite