Matt Walker – Somnul este superputerea ta

Somnul este sistemul tău de susținere a vieții și cel mai bun efort al Mamei Natura spre nemurire, spune omul de știință din somn Matt Walker. În această scufundare profundă în știința somnului, Walker împărtășește lucrurile minunat de bune care se întâmplă când dormiți – și lucrurile alarmant de rele care se întâmplă când nu, atât pentru creierul dvs. cât și pentru corp. Aflați mai multe despre impactul somnului asupra învățării, memoriei, sistemului imunitar și chiar a codului dvs. genetic, precum și câteva sfaturi utile pentru obținerea unor ochi închisi.

Vezi online cu traducere:


Putem să fim, fie egoişti, fie altruişti, să ne gândim la sine sau la alţii. Nu există alte opţiuni. Libertatea de alegere este posibilă când ambele opţiuni sunt în mod clar vizibile şi egal apreciate (sau respinse). Dacă aş vedea o singură opţiune, va trebui s-o urmez. De aceea, pentru a alege liber, trebuie să-mi văd propria natură şi natura Creatorului.

Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclame. Este nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite