Matias De Stefano – Stalpii Realitatii

Pentru a înțelege ce înseamnă transcenderea corpului și a treia dimensiune, trebuie să înțelegem cei patru piloni ai realității. Acestea pot fi percepute ca patru etape în cercul vieții: nașterea, creșterea, reproducerea și moartea. Matias De Stefano ne conduce în a patra dimensiune, ca un strat de realitate care cuprinde toate posibilitățile de experiență în a treia dimensiune. El explică că știința este necesară pentru a înțelege a treia dimensiune, iar noi folosim spiritualitatea pentru a înțelege a patra. Pe măsură ce parcurgem cei patru piloni ai realității, obținem experiențele necesare pentru a transcende în cele din urmă fizicitatea și a ne continua existența în dimensiuni superioare ale ființei.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup