Matias De Stefano – Despre Dualitate

Matias De Stefano explică conceptul de dualitate, rețeaua de timp care se proiectează în spațiu creaza orice posibilitate de creație și experiență. Putem experimenta acest lucru ca lumina și întuneric, pozitiv și negativ, sau lumi interioare și exterioare. Pe măsură ce începem să înțelegem acest concept al dualității, putem realiza că tot ceea ce este experimentat în viață este o reflectare a propriei noastre persoane. Astfel, devine important să te iubești în fiecare proiecție posibilă, la fel cum ești învățat să ai compasiune pentru ceilalți.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup