Mark Haden – Psychedelics: trecut, prezent si viitor

Această discuție TEDx explorează psihedelica în istorie, cercetarea actuală și un posibil model viitor de reglementare post-interzicere bazat pe modelul de sănătate publică. Mark Haden a lucrat în domeniul serviciilor de dependență timp de 28 de ani și este profesor adjunct la Universitatea British Columbia din cadrul Școlii de Sănătate Publică și Populație. El este un instructor la Universitatea din British Columbia și a publicat studii privind politica de control a drogurilor în mai multe reviste academice canadiene și internaționale. El lucrează îndeaproape cu ofițerii de sănătate din British Columbia pentru documentele de poziție referitoare la reglementarea pieței medicamentelor ilegale, iar în 2013 a primit medalia jubiliară Queens Diamond pentru munca sa în domeniul reformei politicii de droguri.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile despre Ayahuasca se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite