Mark Haden – Psychedelics: trecut, prezent si viitor

Această discuție TEDx explorează psihedelica în istorie, cercetarea actuală și un posibil model viitor de reglementare post-interzicere bazat pe modelul de sănătate publică. Mark Haden a lucrat în domeniul serviciilor de dependență timp de 28 de ani și este profesor adjunct la Universitatea British Columbia din cadrul Școlii de Sănătate Publică și Populație. El este un instructor la Universitatea din British Columbia și a publicat studii privind politica de control a drogurilor în mai multe reviste academice canadiene și internaționale. El lucrează îndeaproape cu ofițerii de sănătate din British Columbia pentru documentele de poziție referitoare la reglementarea pieței medicamentelor ilegale, iar în 2013 a primit medalia jubiliară Queens Diamond pentru munca sa în domeniul reformei politicii de droguri.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile despre Ayahuasca se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)