Mark Haden – Psychedelics: trecut, prezent si viitor

Această discuție TEDx explorează psihedelica în istorie, cercetarea actuală și un posibil model viitor de reglementare post-interzicere bazat pe modelul de sănătate publică. Mark Haden a lucrat în domeniul serviciilor de dependență timp de 28 de ani și este profesor adjunct la Universitatea British Columbia din cadrul Școlii de Sănătate Publică și Populație. El este un instructor la Universitatea din British Columbia și a publicat studii privind politica de control a drogurilor în mai multe reviste academice canadiene și internaționale. El lucrează îndeaproape cu ofițerii de sănătate din British Columbia pentru documentele de poziție referitoare la reglementarea pieței medicamentelor ilegale, iar în 2013 a primit medalia jubiliară Queens Diamond pentru munca sa în domeniul reformei politicii de droguri.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile despre Ayahuasca se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)