Lumina toxica – Latura intunecata a “becurilor eficiente energetic”

Potrivit raportului comitetului SCENIHR, al Comisiei Europene, din 2008, CFL ar putea prezenta riscuri suplimentare la adresa sănătăţii umane, datorită luminii ultraviolete şi a luminii albastre emise. Aceste radiaţii pot agrava simptomele oamenilor care suferă, deja, de boli de piele, care-i fac extrem de sensibili la lumină. Lumina produsă de unele CFL, la distanţe mai mici de 20 de centimetri, poate conduce la expuneri la radiaţii ultraviolete apropiate de limita curentă acceptată la locul de muncă, pentru a proteja muncitorii de leziuni epidermice şi ale retinei.

1. Ochii noştri conţin receptori conectaţi cu ceasul biologic intern al organismului, care, la rândul său, reglează activitatea glandei pineale (din nou atac asupra glandei pineale, tot pe bază de fluor), responsabilă de echilibrul hormonal. Sensibilitatea acestor receptori este mai mare pentru lumina cu lungime de undă mai mică (cea albastră emisă de CFL şi LED), decât pentru lumina cu lungime de undă mai mare (lumina roşie sau infraroşie emisă de becurile incandescente). Se pune întrebarea dacă nu cumva uzul îndelungat al lămpilor CFL şi LED, la domiciliu sau chiar la locul de muncă, nu afectează, cumva, grav echilibrul nostru hormonal, cu efecte nocive de lungă durată asupra metabolismului şi sănătăţii umane.

2. În experimentele efectuate, becurile incandescente s-au dovedit a avea cele mai mici efecte negative asupra ochiului uman.

Personal nu cred deloc în coincidenţe şi, aşa cum s-a spus despre Titanic, că a fost scufundat intenţionat (1912), pentru a putea fi eliminat un grup de circa 600 de mari afacerişti americani, ce se opuneau creării Rezervei Federale (1913), nu cred că este o simplă întâmplare că, imediat ce populaţia lumii a început să se trezească, în 2009, militând tot mai activ împotriva vaccinurilor anti-gripale sau de col uterin, promovate de Big Pharma, pline cu mercur, forţele globaliste au ajuns să adopte alte legislaţii abuzive, prin care ni-l pun, pur şi simplu, în cap, în propriile noastre case sau la locurile de muncă, dovedind, o dată în plus, încăpăţânarea cu care-şi promovează, fără pic de imaginaţie, politicile eugenice.

„Creşterile tot mai accentuate ale preţului fosforului utilizat la fabricarea tuburilor fluorescente amplifică situaţia de criză a industriei de profil. Practic, peste noapte, costul fosforului a crescut cu peste 800% şi continuă ascensiunea. Fără a se întrevedea un final al acestor scumpiri în salturi, fabricarea şi distribuţia lămpilor fluorescente pe plan mondial se află într-o stare de totală incertitudine, privind nivelul preţurilor de desfacere, capacităţile de producţie şi posibilitatea achiziţionării materiei prime. Majoritatea fabricanţilor şi distribuitorilor au anunţat deja că nu mai pot onora obligaţiile contractuale, privind preţurile şi termenele de livrare. Preţurile şi cotele de distribuţie pentru tuburile fluorescente sunt oferite pe baza unor valori ce expiră zilnic sau, mai bine zis, principiul de bază rămâne ‚primul sosit – primul servit.”

Vezi online cu traducere:

Server 1

Server 2

https://ok.ru/video/1059255814881


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite