Louis Schwartzberg – Natura, Frumusete, Gratitudine

LOUIE SCHWARTZBERG: Am avut o conferinţă TED despre natură şi frumuseţe, iar când au postat-o, ea a rămas acolo o vreme şi apoi, bum!, a devenit virală. Chiar nu aveam idee că s-ar putea întâmpla, dar cred că a fost pe gustul oamenilor. Mă gândesc că există o foame undeva, acolo, unde oamenii vor să se conecteze la ceva mai mare decât ei înşişi. Şi cred că, prin portalul naturii, îţi poţi deschide inima şi îţi poţi exprima recunoştinţa pentru lucrurile mici din viaţă. Este atât de uşor să fii recunoscător pentru un gândăcel, pentru o zi frumoasă.

OPRAH: Da. Ştiu, natura este cel mai mare învăţător spiritual al nostru. Il văd pe Dumnezeu ca parte a naturii şi natura ca pe o expresie a lui Dumnezeu. Văd totul întreţesut. Deci, ce v-a învăţat natura?

LOUIE: Oh, este Dumnezeu. Pentru că este personificată. Şi pentru că sunt în stare să o surprind, în felul în care o fac – cu un aparat foto, timp de expunere şi mişcare lentă -, sunt capabil să dezvălui misterul naturii şi să fac invizibilul vizibil, revelând misterele vieţii.

Vezi online cu traducere:

 

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite