Louis Schwartzberg – Natura, Frumusete, Gratitudine

LOUIE SCHWARTZBERG: Am avut o conferinţă TED despre natură şi frumuseţe, iar când au postat-o, ea a rămas acolo o vreme şi apoi, bum!, a devenit virală. Chiar nu aveam idee că s-ar putea întâmpla, dar cred că a fost pe gustul oamenilor. Mă gândesc că există o foame undeva, acolo, unde oamenii vor să se conecteze la ceva mai mare decât ei înşişi. Şi cred că, prin portalul naturii, îţi poţi deschide inima şi îţi poţi exprima recunoştinţa pentru lucrurile mici din viaţă. Este atât de uşor să fii recunoscător pentru un gândăcel, pentru o zi frumoasă.

OPRAH: Da. Ştiu, natura este cel mai mare învăţător spiritual al nostru. Il văd pe Dumnezeu ca parte a naturii şi natura ca pe o expresie a lui Dumnezeu. Văd totul întreţesut. Deci, ce v-a învăţat natura?

LOUIE: Oh, este Dumnezeu. Pentru că este personificată. Şi pentru că sunt în stare să o surprind, în felul în care o fac – cu un aparat foto, timp de expunere şi mişcare lentă -, sunt capabil să dezvălui misterul naturii şi să fac invizibilul vizibil, revelând misterele vieţii.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.