Llewellyn Vaughan-Lee – Trezirea Spirituala

LLEWELLYN VAUGHAN-LEE: Oamenii vin pe lume şi uită de natura lor divină. Devin prizonierii a ceea ce chinezii numesc „cele 10.000 de lucruri” ale vieţii.

OPRAH: Cred că întreaga lume este prizonieră acum.

LLEWELLYN: Da, foarte trist, lumea e prizonieră. Apoi, la un moment dat în viaţa oamenilor, ceva îi trezeşte. E un moment încărcat de magie. O să vă spun o poveste. Odată, mergeam cu avionul la New York şi a trebuit să mă duc la toaletă; era coadă. Am remarcat că o însoţitoare de zbor citea o carte despre vise pe care o ştiam. Şi i-am zis: „Ah, ce carte interesantă”. A început să-mi povestească despre ea, tocmai fusese la un workshop.

Şi a spus: „Brusc, am descoperit că viaţa înseamnă mai mult decât acumulare materială”. Puteam să văd acea strălucire din ochii ei; se trezise. Işi dăduse seama că are ceva şi în interior. Nu e vorba doar despre bunăstare materială. A avut loc acel moment magic în care ceva se trezeşte în inima omului.

OPRAH: Din păcate, acest moment se întâmplă după o tragedie, după cum spun mulţi dintre cei pe care i-am intervievat.

LLEWELLYN: – E adevărat.

OPRAH: Mulţi folosesc această experienţă pentru propria trezire. Dar ai putea crede că se poate şi fără să treci prin experienţe neplăcute.

LLEWELLYN: E un dar. Mereu e un dar acel moment, indiferent cum apare. Sufiştii vorbesc despre dorul de casă al sufletului. Ceva te cheamă, iar tu respecţi şi preţuieşti acel moment. Apoi începi călătoria spre Dumnezeu.

OPRAH: Şi cum e această călătorie spre Dumnezeu?

LLEWELLYN: Poate fi experienţa unităţii, devii parte a tot ceea ce te înconjoară, parte din viaţă.

Poate fi experienţa iubirii, te cufunzi în această iubire, te pierzi în ea. Şi deodată tu nu mai eşti, e doar iubirea.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)