Llewellyn Vaughan-Lee – Trezirea Spirituala

LLEWELLYN VAUGHAN-LEE: Oamenii vin pe lume şi uită de natura lor divină. Devin prizonierii a ceea ce chinezii numesc „cele 10.000 de lucruri” ale vieţii.

OPRAH: Cred că întreaga lume este prizonieră acum.

LLEWELLYN: Da, foarte trist, lumea e prizonieră. Apoi, la un moment dat în viaţa oamenilor, ceva îi trezeşte. E un moment încărcat de magie. O să vă spun o poveste. Odată, mergeam cu avionul la New York şi a trebuit să mă duc la toaletă; era coadă. Am remarcat că o însoţitoare de zbor citea o carte despre vise pe care o ştiam. Şi i-am zis: „Ah, ce carte interesantă”. A început să-mi povestească despre ea, tocmai fusese la un workshop.

Şi a spus: „Brusc, am descoperit că viaţa înseamnă mai mult decât acumulare materială”. Puteam să văd acea strălucire din ochii ei; se trezise. Işi dăduse seama că are ceva şi în interior. Nu e vorba doar despre bunăstare materială. A avut loc acel moment magic în care ceva se trezeşte în inima omului.

OPRAH: Din păcate, acest moment se întâmplă după o tragedie, după cum spun mulţi dintre cei pe care i-am intervievat.

LLEWELLYN: – E adevărat.

OPRAH: Mulţi folosesc această experienţă pentru propria trezire. Dar ai putea crede că se poate şi fără să treci prin experienţe neplăcute.

LLEWELLYN: E un dar. Mereu e un dar acel moment, indiferent cum apare. Sufiştii vorbesc despre dorul de casă al sufletului. Ceva te cheamă, iar tu respecţi şi preţuieşti acel moment. Apoi începi călătoria spre Dumnezeu.

OPRAH: Şi cum e această călătorie spre Dumnezeu?

LLEWELLYN: Poate fi experienţa unităţii, devii parte a tot ceea ce te înconjoară, parte din viaţă.

Poate fi experienţa iubirii, te cufunzi în această iubire, te pierzi în ea. Şi deodată tu nu mai eşti, e doar iubirea.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

 

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.