Llewellyn Vaughan-Lee – Despre calatoria spirituala

OPRAH : Spuneaţi despre călătoria spirituală că este dureroasă.

LLEWELLYN VAUGHAN-LEE: Da, e dureroasă. Trebuie să înveţi umilinţa, răbdarea. Trebuie să înveţi că nu e vorba despre tine. Şi toate acestea sunt lecţii dureroase. Nu le învăţăm prea uşor. Ne dorim să fie uşoare, dar nu sunt.

OPRAH: De ce trebuie să fie atât de dureros?

LLEWELLYN: Pentru că inima trebuie să înflorească. Mulţi oameni sunt atât de închistaţi, atât de tensionaţi. Totul este despre eu, eu, eu.

OPRAH:: Asta vreţi să spuneţi când vă referiţi la crucificarea egoului?

LLEWELLYN: Crucificare, da. Apoi inima se deschide, iar Dumnezeu spune: „Sunt alături de toţi cei care au inimile sfărâmate de dragul Meu”

OPRAH: Aşadar, prin crucificarea egoului, spuneţi că inima trebuie să se deschidă. Trebuie să te eliberezi de sentimentul că orice se întâmplă are legătură cu tine?

LLEWELLYN: Exact, aşa e.

OPRAH: Apoi începi să-ţi trăieşti viata în acord cu Preaslăvitul, în acord cu Dumnezeu, cerându-i constant să îţi spună cum îl poţi sluji?

LLEWELLYN: Da.

OPRAH: Dar aş spune că atunci când eşti în acord şi în slujba a ceea ce Dumnezeu vrea să faci, trăieşti cea mai uimitoare, motivantă – cred că îmi vine să plâng – şi frumoasă viaţă.

LLEWELLYN: Da, aşa e. Nu-ţi mai doreşti nimic altceva decât să slujeşti întreaga ta viaţă.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite