Llewellyn Vaughan-Lee – Despre calatoria spirituala

OPRAH : Spuneaţi despre călătoria spirituală că este dureroasă.

LLEWELLYN VAUGHAN-LEE: Da, e dureroasă. Trebuie să înveţi umilinţa, răbdarea. Trebuie să înveţi că nu e vorba despre tine. Şi toate acestea sunt lecţii dureroase. Nu le învăţăm prea uşor. Ne dorim să fie uşoare, dar nu sunt.

OPRAH: De ce trebuie să fie atât de dureros?

LLEWELLYN: Pentru că inima trebuie să înflorească. Mulţi oameni sunt atât de închistaţi, atât de tensionaţi. Totul este despre eu, eu, eu.

OPRAH:: Asta vreţi să spuneţi când vă referiţi la crucificarea egoului?

LLEWELLYN: Crucificare, da. Apoi inima se deschide, iar Dumnezeu spune: „Sunt alături de toţi cei care au inimile sfărâmate de dragul Meu”

OPRAH: Aşadar, prin crucificarea egoului, spuneţi că inima trebuie să se deschidă. Trebuie să te eliberezi de sentimentul că orice se întâmplă are legătură cu tine?

LLEWELLYN: Exact, aşa e.

OPRAH: Apoi începi să-ţi trăieşti viata în acord cu Preaslăvitul, în acord cu Dumnezeu, cerându-i constant să îţi spună cum îl poţi sluji?

LLEWELLYN: Da.

OPRAH: Dar aş spune că atunci când eşti în acord şi în slujba a ceea ce Dumnezeu vrea să faci, trăieşti cea mai uimitoare, motivantă – cred că îmi vine să plâng – şi frumoasă viaţă.

LLEWELLYN: Da, aşa e. Nu-ţi mai doreşti nimic altceva decât să slujeşti întreaga ta viaţă.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.