Lissa Rankin – Poate mintea sa ne vindece trupul?

Vindecători noii ere susţin că ne putem vindeca doar cu puterea minţii, dar există dovezi ştiinţifice solide pentru asta? Lissa Rankin, MD, explorează literatura medicală, studiind cazuri de remisie spontană, precum şi date despre efectele placebo şi nocebo, care dovedesc că gândurile noastre ne afectează fiziologia, atunci când credem că ne putem vindeca.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Lissa Rankin se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.