Leon Marchal – Problema urgenta a animalelor crescute folosind antibiotice

ONU preconizează că rezistența microbiană va fi cel mai mare ucigaș până în 2050. „Asta ar trebui să sperie la culme pe toți”, spune inginerul Leon Marchal. El lucrează la o soluție necesară urgent: transformarea industriei masive și globale a nutrețurilor. Aflați de ce folosirea excesivă a antibioticelor în produse animale, de la șeptel la mâncarea animalelor de companie, a urcat vertiginos pe plan global, și cum putem să luăm măsuri de bun simț pentru a înlătura o potențială epidemie.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite