Lee Carroll (Kryon) – Descatusarea puterii interioare

Kryon, un inalt maestru spiritual neintrupat, care vorbeste prin intermediul lui Lee Carroll, este foarte constient de scepticismul cu care este privit channeling-ul. „Multi oameni”, mi-a zis el, „spun ca este imposibil, ca nu are cum sa se intample. Dar, este bine sa stiti un lucru: toate textele spirituale pe care le pretuiti atat de mult v-au fost transmise prin channeling. Este o forma straveche si sacra de comunicare, pe care v-o punem, din nou, la dispozitie. Daca esti deschis la minte si la inima in privinta acestui fenomen, poate ca vei avea ceva de castigat de aici, draga fiinta umana.” Nu exagerez daca spun ca mesajele primite de la spirite mi-au salvat viata. Poate ca va suna hiperbolic, dar acum zece ani eram un adevarat Hamlet, profund nefericit si cufundat pana la gat intr-o lenta rastignire a spiritului. Sfasiat de indoieli si de disperare, beam prea mult si ma bucuram prea putin.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1:

Sursa 2:

 

Mesajele Universului : Tuning In

 
Cartile lui Lee Carroll se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup