Lavinia Nanu – Meditatie : Reprogramarea celulara

Poate ți-ai dorit vreodată să schimbi memoria celulelor tale; să înlături tiparele de suferință, obiceiurile care-ți pot face rău. Celulele tale sunt ființe inteligente care viețuiesc împreună în corpul tău, sprijinindu-se reciproc pentru a-ți menține sănătatea și viața. Câteva mii de miliarde de celule, care comunică invizibil și tăcut, sunt permanent influențate de semnalele care provin de la gândurile, emoțiile și intențiile tale…

Meditație – Reprogramarea celulară

Vă recomandăm să vă creați un spațiu confortabil, să purtați îmbrăcăminte cât mai lejeră și să vă asigurați că pentru aproximativ 30 de minute nu ve-ți fi deranjat de nimeni; persoane, telefoane, animale de companie sau diverse sonerii.

Nu folosiți acestă meditație când conduceți automobilul sau când operați diverse mașinării. Ascultați meditația ghidată folosind căști audio.

Este posibil să adormiți în timp ce ascultați; este foarte bine! În felul acesta, ve-ți lăsa meditația ghidată să lucreze adânc în dumneavostră și astfel vă ve-ți activa, mult mai ușor, fără opoziția minții conștiente de zi cu zi, resursele interioare.

Activare plăcută!

Sursa audio – https://bit.ly/2J9bYEx


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite