Lama Dondrup Dorje – Discurs despre Sutra Inimii prin practica Chi-Kung(ului)

In antrenamentul clasic, primul lucru care esti invatat nu este legat de exercitiul fizic, ci de etica, de conduita, despre cum sa te comporti. A fi sincer inseamna: orice faci, actioneaza 100% cu inima si mintea ta. Fiecare merge prin natura a ceea ce are. De indata ce avem o natura pe care majoritatea oamenilor nu o realizeaza, ai deja o natura, o natura care este frumoasa. Dar majoritatea oamenilor nu cunosc asta, ei trebuie sa caute sa obtina cunoastere. Ei trebuie sa mearga sa obtina alte lucruri si dupa un timp devine voarte reala. Apoi, ajungi rapid sa lucrezi impotriva ta din ce in ce mai mult fara sa realizezi asta. Prin urmare simti , “trebuie sa am mai multa cunoastere, mai multa capacitate, mai multe cai de fintare”, Rivalitate. Din nou, aceasi dinamica a rivalitati. Dar in termeni reali nu trebuie sa fie asa. Exista intodeauna cai prin care poti asigura mijloacele ca toate lucrurile sa fie “castigatoare”. El ma loveste cu pumnul, eu nu doresc ca el sa ma agreseze, dar nici eu nu il agresam pe el. Aceasta este diferenta dintre a lucra cu rivalitate si a lucra cu armonie. Armonia inseamna a fi parte din ea. Deci daca esti un graunte de sare in apa, te unesti cu acea apa. Nu esti separat.

Vezi online cu traducere:Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.