Lama Dondrup Dorje – Discurs despre Sutra Inimii prin practica Chi-Kung(ului)

In antrenamentul clasic, primul lucru care esti invatat nu este legat de exercitiul fizic, ci de etica, de conduita, despre cum sa te comporti. A fi sincer inseamna: orice faci, actioneaza 100% cu inima si mintea ta. Fiecare merge prin natura a ceea ce are. De indata ce avem o natura pe care majoritatea oamenilor nu o realizeaza, ai deja o natura, o natura care este frumoasa. Dar majoritatea oamenilor nu cunosc asta, ei trebuie sa caute sa obtina cunoastere. Ei trebuie sa mearga sa obtina alte lucruri si dupa un timp devine voarte reala. Apoi, ajungi rapid sa lucrezi impotriva ta din ce in ce mai mult fara sa realizezi asta. Prin urmare simti , “trebuie sa am mai multa cunoastere, mai multa capacitate, mai multe cai de fintare”, Rivalitate. Din nou, aceasi dinamica a rivalitati. Dar in termeni reali nu trebuie sa fie asa. Exista intodeauna cai prin care poti asigura mijloacele ca toate lucrurile sa fie “castigatoare”. El ma loveste cu pumnul, eu nu doresc ca el sa ma agreseze, dar nici eu nu il agresam pe el. Aceasta este diferenta dintre a lucra cu rivalitate si a lucra cu armonie. Armonia inseamna a fi parte din ea. Deci daca esti un graunte de sare in apa, te unesti cu acea apa. Nu esti separat.

Vezi online cu traducere:


Ai gasit un clip video care nu porneste? Te rog sa ma anunti si voi incerca sa il repar (clik aici)


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite