Kurzgesagt – Un Antidot pentru Insatisfactie

Oricine este familiar cu sentimentul că lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie. Că nu ai destul succes, că relația ta nu este destul de satisfăcătoare. Că nu ai lucrurile pe care ți le dorești. În acest video noi vom vorbi despre unul dintre cei mai puternici factori asupra nivelului fericirii oamenilor, asupra ușurinței lor de a-și face prieteni și cât de buni sunt ei la a trece peste greutăți. Un antidot împotriva insatisfacției, după cum s-ar spune. Recunoștința.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1:

Sursa 2:

 
Cartile lui Masaru Emoto se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.