Kelli Swazey – Moartea nu este sfarsitul vietii

Dr. Kelli Swazey, antropolog cultural care investighează rolul pe care îl joacă practicile spirituale și religioase în definirea identității de grup. Ea a efectuat cercetări despre societatea și cultura indoneziană în calitate de absolvent al fundației științifice naționale, ca cercetător Fulbright-Hayes și coleg al Centrului East West din Honolulu, Hawaii.  Aici, ea aruncă o privire asupra culturii și tradițiilor Toraja, în care trupurile rudelor moarte sunt îngrijite ani de zile după ce au murit – pentru că relațiile cu cei dragi nu se termină pur și simplu când nu mai respiră

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite