Kelli Swazey – Moartea nu este sfarsitul vietii

Dr. Kelli Swazey, antropolog cultural care investighează rolul pe care îl joacă practicile spirituale și religioase în definirea identității de grup. Ea a efectuat cercetări despre societatea și cultura indoneziană în calitate de absolvent al fundației științifice naționale, ca cercetător Fulbright-Hayes și coleg al Centrului East West din Honolulu, Hawaii.  Aici, ea aruncă o privire asupra culturii și tradițiilor Toraja, în care trupurile rudelor moarte sunt îngrijite ani de zile după ce au murit – pentru că relațiile cu cei dragi nu se termină pur și simplu când nu mai respiră

Vezi online cu traducere:

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.