John Hagelin – Despre Meditatia Transcedentala

Meditația Transcedentală este o tehnică de meditație ce permite minții să transceadă (să treacă dincolo) și să acceseze cele mai profunde straturi ale psihicului și să ajungă dincolo de gânduri, la conștiența pură. Te ajută să te relaxezi, să-ți îmbunătățești sănătatea și să te cunoști mai bine. Meditația transcendentală are ca scop să atingi o stare unică de conștientizare. Numai atunci corpul și mintea pot intra într-o etapă de relaxare profundă, existând dincolo de griji, agitații si tensiuni cotidiene.  Meditația transcendentală, așa cum este predată de Maharishi Mahesh Yogi, este acum practicată de milioane de oameni din întreaga lume și din toate domeniile vieții. MT este una dintre cele mai simple, naturale și eficiente tehnici de meditație din lumea de astăzi. Astăzi, tehnica a devenit una dintre cele mai cunoscute din lume, fiind studiată în peste 200 de universități independente și instituții de cercetare din 33 de tări.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Bob Roth se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Rhonda Byrne se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite