Joe Dispenza – O introducere despre creier si partile sale

Ai capacitatea de a deveni supranatural, ceea ce înseamnă că poți să îți schimbi corpul și lumea ta doar prin gând. Dr. Joe Dispenza dezvăluie formula pentru a vă reîncărca creierul și pentru a vă schimba viața. El ne explică că nu ne este greu să fim in un anumit mod pentru întreaga viață. Înainte să înțelegeți cum funcționează, aveți nevoie de o introducere despre creierul și părțile sale, pentru a afla cum va afectează ceea ce gândiți, faceți și experimentați. Înarmat cu această cunoaștere, aveți puterea de a crea coerență în interior.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Joe Dispenza se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup