Joe Dispenza – Despre centrii energetici (chakrele)

Dr. Joe Dispenza despre centrii energetici (chakrele) și despre ce se întâmplă în timpul meditației când toți centrii energetici sunt aliniați, în armonie și o cantitate uriașă de energie se descarcă în creier datorită undelor Gamma aduse de undele Theta. Undele Gamma – au frecvențe cuprinse între 40 si 5.000 hz . Pe această frecvență au loc vindecări instantanee, deoarece se pare că în acest proces de vindecare instantanee creierul poate trece in mod natural de la o frecvență de 4 hz la 5000 de hz. Ele sunt specifice activității cerebrale superioare și sunt frecvent accesate de cei care practică tehnici spiritual-profunde, insoțite de o detașare completă de controlul minții conștiente. La frecvența Gamma se ating stări de conștiință modificată unde predomină calmul, pacea și liniștea interioară.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Joe Dispenza se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.