Joan Borysenko – Despre epuizarea totala

Joan Borysenko, PhD este cunoscută pe plan internațional ca o persoană care se ocupă de spiritualiate, medicină integrativă, legătură minte/corp și are un doctorat în științe medicale, la Harvard. Este doctor psiholog, autor a numeroase cărți de succes, jurnalist și creator de emisiuni radio-TV. Este un deschizător de drumuri cunoscut, în materie de psihologie a stresului, biologie și suflet. În cartea sa “Epuizare totală” abordează într-un mod complet nou, noțiunea de epuizare totală. Relatările ei profund umane și, uneori, amuzante despre epuizare și însănătoșire, ajută la înțelegerea clară a științei care se află în spatele neputinței, disperării și a modului de a-ți lua înapoi puterea. În plus, cartea oferă înțelepciunea bogată a oamenilor care au trecut de la epuizați la înviați – majoritatea făcând parte din comunitatea extraordinară de aproape 5.000 de prieteni de pe Facebook.  Epuizarea totală seamănă foarte mult cu depresia, dar nu este un bau-bau biologic, pe care medicamentele sau un simplu control al stresului îl pot vindeca. Este o tulburare a speranței și voinței, care scoate viața din oameni competenți, idealiști și harnici.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Joan Borysenko se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)