Joan Borysenko – Despre epuizarea totala

Joan Borysenko, PhD este cunoscută pe plan internațional ca o persoană care se ocupă de spiritualiate, medicină integrativă, legătură minte/corp și are un doctorat în științe medicale, la Harvard. Este doctor psiholog, autor a numeroase cărți de succes, jurnalist și creator de emisiuni radio-TV. Este un deschizător de drumuri cunoscut, în materie de psihologie a stresului, biologie și suflet. În cartea sa “Epuizare totală” abordează într-un mod complet nou, noțiunea de epuizare totală. Relatările ei profund umane și, uneori, amuzante despre epuizare și însănătoșire, ajută la înțelegerea clară a științei care se află în spatele neputinței, disperării și a modului de a-ți lua înapoi puterea. În plus, cartea oferă înțelepciunea bogată a oamenilor care au trecut de la epuizați la înviați – majoritatea făcând parte din comunitatea extraordinară de aproape 5.000 de prieteni de pe Facebook.  Epuizarea totală seamănă foarte mult cu depresia, dar nu este un bau-bau biologic, pe care medicamentele sau un simplu control al stresului îl pot vindeca. Este o tulburare a speranței și voinței, care scoate viața din oameni competenți, idealiști și harnici.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Joan Borysenko se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup