Joan Borysenko – Despre epuizarea totala

Joan Borysenko, PhD este cunoscută pe plan internațional ca o persoană care se ocupă de spiritualiate, medicină integrativă, legătură minte/corp și are un doctorat în științe medicale, la Harvard. Este doctor psiholog, autor a numeroase cărți de succes, jurnalist și creator de emisiuni radio-TV. Este un deschizător de drumuri cunoscut, în materie de psihologie a stresului, biologie și suflet. În cartea sa “Epuizare totală” abordează într-un mod complet nou, noțiunea de epuizare totală. Relatările ei profund umane și, uneori, amuzante despre epuizare și însănătoșire, ajută la înțelegerea clară a științei care se află în spatele neputinței, disperării și a modului de a-ți lua înapoi puterea. În plus, cartea oferă înțelepciunea bogată a oamenilor care au trecut de la epuizați la înviați – majoritatea făcând parte din comunitatea extraordinară de aproape 5.000 de prieteni de pe Facebook.  Epuizarea totală seamănă foarte mult cu depresia, dar nu este un bau-bau biologic, pe care medicamentele sau un simplu control al stresului îl pot vindeca. Este o tulburare a speranței și voinței, care scoate viața din oameni competenți, idealiști și harnici.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Joan Borysenko se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)