Jim B. Tucker – Amintirea vietilor anterioare la copii

Dr. Jim B. Tucker, psihiatru de copii la Universitatea Virginia, coordonează cercetările legate de relatări despre amintiri din vieți anterioare ale unor copii, care reprezintă în mod cert cea mai bună mărturie ce atestă existența reîncarnării. Aici el vorbește de cazul lui James Leininger care este subiectul unui bine cunoscut caz de reîncarnare în rândul copiilor americani. Tucker a exclus fantezia, din moment ce coșmarurile și comportamentele lui James, cum ar fi avioanele de jucărie doborâte în ​​repetate rânduri, așa cum a făcut el, sunt mai caracteristice copiilor care au suferit traume. Multe alte detalii s-au dovedit a se potrivi îndeaproape cu viața lui James Huston, Jr., un pilot american ucis în luptele din martie 1945 în Iwo Jima.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Jim B. Tucker se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Newton se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite