Jiddu Krishnamurti – Saanen 1980 – Intalnire cu intrebari si raspunsuri

saeen

Jiddu Krishnamurti a fost un filozof și mistic indian. Tatăl său, Narianiah Jiddu, a fost funcționar la o administrație britanică. Krishnamurti era foarte atașat de mama sa, Sanjeevamma, care a murit când acesta avea doar 10 ani. Părinții săi au fost veri de gradul II și au avut 11 copii, din care numai 6 au supraviețuit copilăriei. Erau vegetarieni convinși și aruncau orice mâncare ce se opunea regulilor alimentare. J. Krishnamurti a murit pe 17 februarie 1986 la vârsta de 90 de ani, petrecându-și mare parte a vieții în India, Anglia și Statele Unite ale Americii.

Vezi online cu traducere:

J. Krishnamurti – Saanen 1980 – Prima întâlnire cu întrebări şi răspunsuri

 

J. Krishnamurti – Saanen 1980 – A doua întâlnire cu întrebări şi răspunsuri

 

J. Krishnamurti – Saanen 1980 – A treia întâlnire cu întrebări şi răspunsuri

 

J. Krishnamurti – Saanen 1980 – A patra întâlnire cu întrebări şi răspunsuri

 

J. Krishnamurti – Saanen 1980 – A cincea întâlnire cu întrebări şi răspunsuri

 

Ep.6

 

Ep.7

 

Ep.8

 

Ep.9

 

Ep.10

 

Ep.11

 

Ep.12

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.