Jiddu Krishnamurti – Natura mintii

Jiddu Krishnamurti - natura minti

Jiddu Krishnamurti a fost un filozof și mistic indian. Tatăl său, Narianiah Jiddu, a fost funcționar la o administrație britanică. Krishnamurti era foarte atașat de mama sa, Sanjeevamma, care a murit când acesta avea doar 10 ani. Părinții săi au fost veri de gradul II și au avut 11 copii, din care numai 6 au supraviețuit copilăriei. Erau vegetarieni convinși și aruncau orice mâncare ce se opunea regulilor alimentare. J. Krishnamurti a murit pe 17 februarie 1986 la vârsta de 90 de ani, petrecându-și mare parte a vieții în India, Anglia și Statele Unite ale Americii.

Vezi online cu traducere:

Ep.1

Radacinile dereglari psihologice

 

Ep.2

Suferinta psihologica

 

Ep.3

Nevoia de securitate

 

 

Ep.4

Ce inseamna o minte sanatoasa

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă materialele găsite aici ti-au placut, sigur poți spune "mulțumesc" printr-o donație:AlexandruJune 1, 2018 - 7:56 am

Mulţumim pentru acest grupaj de înţelepciune. Din păcate, a patra parte a filmului se opreşte brusc înainte de minutul 36. Dacă e posibil, ne-am bucura cu toţii să remediaţi inconvenientul. Apreciem efortul dumneavoastră.

TrezireaInteligentei.roJune 1, 2018 - 8:42 am

Alexandru, am verificat si la mine merge, posibil sa nu se fi incarcat in buffer sau sa fii pierdul legatura la internet, sau ceva problema la serverul unde e gazduit videoul, te rog sa incerci sa faci un refresh la pagina. E posibil sa porneasca.

AlexandruJune 1, 2018 - 1:16 pm

(Câteva ore mai târziu)

Într-adevăr, trebuie să fi fost vreo “defecţiune” undeva în browser-ul meu, fiindcă acum funcţionează ireproşabil. Mulţumim pentru înţelegere şi proptitudinea cu care aţi răspuns.

Your email is never published or shared.