Jiddu Krishnamurti – Natura mintii

Jiddu Krishnamurti - natura minti

Jiddu Krishnamurti a fost un filozof și mistic indian. Tatăl său, Narianiah Jiddu, a fost funcționar la o administrație britanică. Krishnamurti era foarte atașat de mama sa, Sanjeevamma, care a murit când acesta avea doar 10 ani. Părinții săi au fost veri de gradul II și au avut 11 copii, din care numai 6 au supraviețuit copilăriei. Erau vegetarieni convinși și aruncau orice mâncare ce se opunea regulilor alimentare. J. Krishnamurti a murit pe 17 februarie 1986 la vârsta de 90 de ani, petrecându-și mare parte a vieții în India, Anglia și Statele Unite ale Americii.

Vezi online cu traducere:

Ep.1

Radacinile dereglari psihologice

 

Ep.2

Suferinta psihologica

 

Ep.3

Nevoia de securitate

 

 

Ep.4

Ce inseamna o minte sanatoasa

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


cevanou

Fii alaturi de mine si sustine acest site!


AlexandruJune 1, 2018 - 7:56 am

Mulţumim pentru acest grupaj de înţelepciune. Din păcate, a patra parte a filmului se opreşte brusc înainte de minutul 36. Dacă e posibil, ne-am bucura cu toţii să remediaţi inconvenientul. Apreciem efortul dumneavoastră.

TrezireaInteligentei.roJune 1, 2018 - 8:42 am

Alexandru, am verificat si la mine merge, posibil sa nu se fi incarcat in buffer sau sa fii pierdul legatura la internet, sau ceva problema la serverul unde e gazduit videoul, te rog sa incerci sa faci un refresh la pagina. E posibil sa porneasca.

AlexandruJune 1, 2018 - 1:16 pm

(Câteva ore mai târziu)

Într-adevăr, trebuie să fi fost vreo “defecţiune” undeva în browser-ul meu, fiindcă acum funcţionează ireproşabil. Mulţumim pentru înţelegere şi proptitudinea cu care aţi răspuns.

Your email is never published or shared.