Jiddu Krishnamurti – Lecturi in limba romana


Invataturi pentru cunoasterea de sine, care sa produca o transformare psihologica totala, o revolutie radicala, fundamentala, in noi insine. Datorita educatiei primite si a necunoasterii de sine, fiinta umana se degradeaza si are nevoie de o regenerare cit mai grabnica, pentru a aduce ordinea totala, deplina, in viata cotidiana. Numai intelegind cu claritate viata in integritate, fiinta umana poate, la rindul ei, sa dea o educatie corecta generatiei urmatoare, creind astfel o fundatie trainica, pentru o noua societate.

J Krishnamurti Lecturi in Limba Romana:

https://goo.gl/ca59yw

**

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. (mai multe aici...)