Jiddu Krishnamurti – 4/4 Ce este meditatia

Screen Shot 11-27-15 at 08.52 PM

Jiddu Krishnamurti în al patrulea discurs public la San Diego State College, al patrulea din o serie de 4 discuții în San Diego State College.

Sunt curios de ce noi dorim experienta? V-ati gandit vreodata la aceasta? Trecem prin mii de experiente tot timpul, fata de care suntem constienti sau ignoranti. Experientele au loc. Dar noi dorim experiente mai ample, mai profunde – de ce? Nu va doriti voi experiente minunate? Mistice, misterioase, profunde, transcedentale, sfinte, spirituale, le vreti, asa-i. De ce? Nu e din cauza unei vieti slabe calitativ, atat de nefericita, de mica, de neimportanta, nu? Si de aceea voi vreti sa uitati, si sa treceti in alta dimensiune cu totul. Cum poate o minte mica si neinsemnata, ingrijorata, speriata, ocupata cu mobila, cu gatitul, cu grijile, problema dupa problema, cum poate o asfel de minte sa experimenteze alceva decat propriile-i proiectii si activitati? A cere experiente mai mari inseamna a evada din “ceea ce este” . Dar “ceea ce este” , este cel mai misterios lucru din viata.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite