Jiddu Krishnamurti – Care este actiunea corecta in aceasta lume haotica?

Psihologic vorbind, noi suntem lumea. Şi lumea este în noi, în fiecare dintre noi. Responsabilitatea noastră este globală, nu doar faţă de propria familie sau copii; ei sunt importanţi, dar suntem responsabili pentru întreaga umanitate, pentru că suntem umanitatea. Se poate elibera cineva de toate ataşamentele? Ce v-ar convinge, determina, conduce, influenţa să vă schimbaţi? Prin natura sa, gândul este fragmentar iar noi, lupta noastra, întreaga noastră fiinţă este de fapt o mişcare a gândului. Cunoaşterea tehnologică, medicală, în domeniul ingineriei este necesară dar cunoaşterea psihologică acumulată de milenii, de noi ca fiinţe umane este oare necesară? Poate oare înceta această mişcare a gândului?

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup