Jiddu Krishnamurti – Adevarata revolutie

Această serie de opt programe a fost produsă şi difuzată în America de către reţeaua naţionaţă de televiziune educaţională (National Educaţional Television Network) în anul 1966. Acestea sunt cele mai vechi filmări în care Krisnamurti vorbeşte publicului, fiind pentru prima data când el a permis ca discursurile şi conversaţiile sale publice să fie filmate. Acestea au avut loc în principal în Oak Grove în Ojai, California şi Thacher School în Ojai Valley.

“Facem împreună o călătorie în întreaga structură psihologică a fiinţei umane. Întrucât prin înţelegerea acestei structuri şi a sensului acesteia, probabil, vom putea aduce o schimbare în societate. Iar societatea, Dumnezeu ştie! – are nevoie de o schimbare totală. O revoluţie totală.”

Vezi online cu traducere:

1) Incotro ne indreptam

2) Observarea de sine

3) Eliberarea de frica

urmatoarele in curand!


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite