Jiddu Krishnamurti – Adevarata revolutie

Această serie de opt programe a fost produsă şi difuzată în America de către reţeaua naţionaţă de televiziune educaţională (National Educaţional Television Network) în anul 1966. Acestea sunt cele mai vechi filmări în care Krisnamurti vorbeşte publicului, fiind pentru prima data când el a permis ca discursurile şi conversaţiile sale publice să fie filmate. Acestea au avut loc în principal în Oak Grove în Ojai, California şi Thacher School în Ojai Valley.

“Facem împreună o călătorie în întreaga structură psihologică a fiinţei umane. Întrucât prin înţelegerea acestei structuri şi a sensului acesteia, probabil, vom putea aduce o schimbare în societate. Iar societatea, Dumnezeu ştie! – are nevoie de o schimbare totală. O revoluţie totală.”

Vezi online cu traducere:

1) Incotro ne indreptam

2) Observarea de sine

3) Eliberarea de frica

urmatoarele in curand!

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.