Jiddu Krishnamurti – 3/4 Pentru a intelege meditatia este nevoie de ordine

J. Krishnamurti – San Diego 1970 – Al treilea discurs – Pentru a înțelege meditaţia este nevoie de ordine Nu există dezordine in viața noastră de zi cu zi? În plăcere există frustrație, durere, dependență. Este aceasta iubire? De ce în viață sexul a devenit atât de important? Putem privi viața ca pe un întreg în care existența, iubirea și moartea nu sunt trei lucruri izolate? Poate mintea fi atât de atentă încât să nu experimenteze, să nu necesite o provocare? Gândirea nu este iubire, corect? Iubirea nu este trecut, iubirea nu este memorie. Fără a înțelege existența, iubirea și moartea, nu este meditarea doar o simplă evadare, un fel de autohipnoză?

Vezi online cu traducere in romana:

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite