Jiddu Krishnamurti – 3/4 Pentru a intelege meditatia este nevoie de ordine

J. Krishnamurti – San Diego 1970 – Al treilea discurs – Pentru a înțelege meditaţia este nevoie de ordine Nu există dezordine in viața noastră de zi cu zi? În plăcere există frustrație, durere, dependență. Este aceasta iubire? De ce în viață sexul a devenit atât de important? Putem privi viața ca pe un întreg în care existența, iubirea și moartea nu sunt trei lucruri izolate? Poate mintea fi atât de atentă încât să nu experimenteze, să nu necesite o provocare? Gândirea nu este iubire, corect? Iubirea nu este trecut, iubirea nu este memorie. Fără a înțelege existența, iubirea și moartea, nu este meditarea doar o simplă evadare, un fel de autohipnoză?

Vezi online cu traducere in romana:

 
Cartile lui Jiddu Krishnamurti se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)