Jerry Marzinsky – Cine sunt “oamenii umbra” si de ce ar fi bine sa holbezi ochii la ce te inconjoara


Jerry Marzinsky face un caz bun că vocile pe care schizofrenii le aud în cap sunt vocile spiritelor și nu halucinațiile. Jerry Marzinsky este un licențiat medic de sănătate mintală și consilier care a petrecut peste treizeci și cinci de ani în domeniul sănătății mintale din Georgia și Arizona. Jerry împărtășește experiențele sale cu pacienții care au fost diagnosticați ca schizofrenici. Jerry a aflat de-a lungul timpului că “vocile” pe care oamenii le auzeau în cap au fost nu doar halucinații audio, ci și entități reale care dau gânduri negative în mintea pacienților și chiar le pot obliga să-și facă rău pentru ei sau pentru alții. Jerry, de asemenea, a petrecut timp ca un consilier de sănătate mintală în Sistemul Penitenciar și a constatat că mulți dintre prizonierii care erau considerați schizofrenici sau instabili din punct de vedere psihic au fost, de asemenea, chinuiti de voci. Aceste “voci” pot oferi instrucțiuni detaliate indivizilor și chiar par să fie familiarizați cu geografia îndepărtată și comportamentul viitor al oamenilor. Acesta este unul dintre cele mai importante interviuri acordate vreodată de un expert în materie de sănătate mintală cu un background verificabil. Jerry a fost în tranșee vindecând oameni chinuiti de entități negative. Jerry vorbeste, de asemenea, despre natura adevarata a instruirii de doctorat in domeniul psihiatric si despre modul in care se intentioneaza sa se sparga creierul viitorilor doctori in a crede ceea ce li se spune si de a face ceea ce sistemul doreste sa faca. Psihiatrii s-au supărat pe Jerry când au aflat că îi cer pacienților despre vocile pe care le auzeau. Jerry a renunțat la programul de doctorat în dezgust, când a aflat despre ce era vorba. – James Bartlet,The Cosmic Switchboard

Vezi online cu traducere:

 

Am adaugat o secventa din serialul “The 100” Sezonul 6 episodul 2, il gasiti pe seriale online la o cautare pe google unde se prezinta un caz de psihoza cum arata din interior.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Carlos Castaneda se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Don Miguel Ruiz se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite