Jay Tuck – Inteligenta artificiala: ne va ucide


Expertul american de apărare, Jay Tuck, a fost director de știri al programului de știri cotidian ARD-Tagesthemen și corespondent de luptă pentru GermanTelevision în două războaie din Golf. El a produs peste 500 de segmente pentru rețea. Rapoartele sale de investigație privind politica de securitate, activitățile de spionaj și tehnologia armelor apar în presa, rețele de televiziune și reviste din întreaga Europă, inclusiv Cicero, Focus, PC-Welt, Playboy, Stern, Welt am Sonntag și ZEITmagazin. Este autorul unei cărți pe scară largă despre activitățile de informații electronice, “Espionage High-Tech” (presa Sf. Martin), publicată în paisprezece țări. El este producător executiv pentru o revistă săptămânală de tehnologie pe televiziunea internațională din lumea arabă. Pentru cea mai recentă carte “Evoluția fără noi – ne va ucide AI?”, El a cercetat bazele dronului american, Pentagonul, agențiile de informații și instituțiile de cercetare AI. Prezentarile sale pline de viață sunt însoțite de imagini și fotografii exclusive.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite