Jack Canfield – Scopul de a castiga controlul

Credinţa mea este că întregul scop al vieţii este de a câştiga controlul – asupra emoţiilor, a finanţelor, a relaţiilor, a conştiinţei noastre – prin meditaţie, lucruri de genul ăsta. Şi nu e vorba de posesiuni. Toate pot dispărea. Oamenii îşi pierd averile, reputaţia. Nevestele frumoase mor sau te părăsesc.

Dar cine devii în acest proces nu poate dispărea. Nu. Capeţi control când eşti pe cale să depăşeşti obstacolele cu care te confrunţi în viaţă. Cred că toţi avem posibilităţi nelimitate de a deveni aproape orice ne dorim, pentru că nu ţi se dă un vis, decât dacă ai capacitatea de a-l împlini. Altfel nu ţi se dă. Acum, ar putea fi necesar să înveţi lucruri noi. Să ai nevoie de un mentor. Caută-l. Este posibil să ai nevoie să lucrezi în echipă. Dar ai capacitatea de a face orice poţi să visezi.

 


Cartile lui Jack Canfield se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.