Jack Canfield – Scopul de a castiga controlul

Credinţa mea este că întregul scop al vieţii este de a câştiga controlul – asupra emoţiilor, a finanţelor, a relaţiilor, a conştiinţei noastre – prin meditaţie, lucruri de genul ăsta. Şi nu e vorba de posesiuni. Toate pot dispărea. Oamenii îşi pierd averile, reputaţia. Nevestele frumoase mor sau te părăsesc.

Dar cine devii în acest proces nu poate dispărea. Nu. Capeţi control când eşti pe cale să depăşeşti obstacolele cu care te confrunţi în viaţă. Cred că toţi avem posibilităţi nelimitate de a deveni aproape orice ne dorim, pentru că nu ţi se dă un vis, decât dacă ai capacitatea de a-l împlini. Altfel nu ţi se dă. Acum, ar putea fi necesar să înveţi lucruri noi. Să ai nevoie de un mentor. Caută-l. Este posibil să ai nevoie să lucrezi în echipă. Dar ai capacitatea de a face orice poţi să visezi.

 


Cartile lui Jack Canfield se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)