Jack Canfield – Scopul de a castiga controlul

Credinţa mea este că întregul scop al vieţii este de a câştiga controlul – asupra emoţiilor, a finanţelor, a relaţiilor, a conştiinţei noastre – prin meditaţie, lucruri de genul ăsta. Şi nu e vorba de posesiuni. Toate pot dispărea. Oamenii îşi pierd averile, reputaţia. Nevestele frumoase mor sau te părăsesc.

Dar cine devii în acest proces nu poate dispărea. Nu. Capeţi control când eşti pe cale să depăşeşti obstacolele cu care te confrunţi în viaţă. Cred că toţi avem posibilităţi nelimitate de a deveni aproape orice ne dorim, pentru că nu ţi se dă un vis, decât dacă ai capacitatea de a-l împlini. Altfel nu ţi se dă. Acum, ar putea fi necesar să înveţi lucruri noi. Să ai nevoie de un mentor. Caută-l. Este posibil să ai nevoie să lucrezi în echipă. Dar ai capacitatea de a face orice poţi să visezi.

 


Cartile lui Jack Canfield se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite