Jack Canfield – Scopul de a castiga controlul

Credinţa mea este că întregul scop al vieţii este de a câştiga controlul – asupra emoţiilor, a finanţelor, a relaţiilor, a conştiinţei noastre – prin meditaţie, lucruri de genul ăsta. Şi nu e vorba de posesiuni. Toate pot dispărea. Oamenii îşi pierd averile, reputaţia. Nevestele frumoase mor sau te părăsesc.

Dar cine devii în acest proces nu poate dispărea. Nu. Capeţi control când eşti pe cale să depăşeşti obstacolele cu care te confrunţi în viaţă. Cred că toţi avem posibilităţi nelimitate de a deveni aproape orice ne dorim, pentru că nu ţi se dă un vis, decât dacă ai capacitatea de a-l împlini. Altfel nu ţi se dă. Acum, ar putea fi necesar să înveţi lucruri noi. Să ai nevoie de un mentor. Caută-l. Este posibil să ai nevoie să lucrezi în echipă. Dar ai capacitatea de a face orice poţi să visezi.

 


Cartile lui Jack Canfield se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.